Κατερίνα Καινούργιου | "Η Θεοδώρα Βουτσά με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα"

Τί συνέβη;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε σήμερα το πρωί ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή "Super Katerina" όπου έκανε μία αναφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη, βρίσκοντας την Κατερίνα Καινούργιου αντίθετη.

Μαίρη Συνατσάκη | "Όλη μέρα προσπαθώ να ξεφύγω από τη σκέψη αυτού του εφιαλτικού σκηνικού και συνειδητοποιώ ότι..."

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε ένα περιστατικό μεταξύ του ιδίου και του Πέτρου Φιλιππίδη λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάποτε, ο Πέτρος Φιλιππίδης τον έπιασε από το λαιμό αλλά τον συγχώρεσε καθώς έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του. Η Κατερίνα Καινούργιου, φανερά ενοχλημένη από αυτή τη δήλωση του ηθοποιού, τόνισε πως το μήνυμα που περνά είναι λάθος ενώ με αφορμή το γεγονός, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε μία ιστορία από τα παλιά. "Τέλος στη βία" είπε η Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας πως κάποτε, η Θεοδώρα Βουτσά την προσέβαλε και την έκανε να βάλει τα κλάματα με τον Σπύρο Μπιμπίλα να είναι παρών στο περιστατικό υποστηρίζοντας φυσικά την παρουσιάστρια.

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε σταθεί στην προσωπική μου ζωή, ήταν φίλος μου, το τι έκανε μετά και το τι στάση τηρώ τώρα, δείχνουν τι άνθρωπος είμαι. Μπορεί να με έχει αρπάξει από τον λαιμό αλλά μου έχει σταθεί σαν αδελφός"

"Αυτή τη στιγμή σε ακούνε πολλοί άνθρωποι και θέλω να πω ότι δεν μπορείς να ανέχεσαι μία βίαιη συμπεριφορά και να λες σε συγχωρώ. Τι λες τώρα; αυτό το μήνυμα περνάμε; Τέλος στη βία. Σπύρο θα ήθελα να σου θυμίσω ότι είμαι η κοπέλα που όταν ξεκίνησα 18 ετών και ήμουν στο Τηλεάστυ, βρέθηκα σε παράστασή σου, και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, η Θεοδώρα Βουτσά, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα και εσύ κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό για ποιο λόγο μίλησε άσχημα και τώρα μου λες ότι δέχεται κάτι τέτοιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη;"

Δες το σχετικό απόσπασμα :