Χριστίνα Κοντοβά | Απαθανατίζει τη μικρή Ada να τρέχει στην αγκαλιά του παππού της - Το συγκινητικό στιγμιότυπο και το οικογενειακό roadtrip

Ο πατέρας της σχεδιάστριας και παππούς της Ada, την περίμενε με τα χέρια ανοιχτά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα roadtrip έκαναν χθες η Χριστίνα Κοντοβά, ο Τζώνη Καλημέρης και η κόρη τους, Ada. Η αγαπημένη οικογένεια επισκέφτηκε τον πατέρα της σχεδιάστριας και παππού της Ada ενώ φαίνεται πως τη διαδρομή τους προς τα εκεί, την απόλαυσαν όσο και την άφιξη.

Χριστίνα Κοντοβά | Με την Ada στο Μουσείο της Ακρόπολης - Φωτογραφίες από την όμορφη βόλτα τους

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε δύο βίντεο μέσα στο αμάξι, στα οποία απεικονίζεται να τραγουδάει μαζί με την κόρη της τα αγαπημένα της τραγούδια. Τα εν λόγω στιγμιότυπα μάς έκλεψαν την καρδιά ενώ η φωτογραφία που μας συγκίνησε, ήρθε λίγη ώρα αργότερα.



Η μαμά της Ada κατάφερε να απαθανατίσει την πιο γλυκιά στιγμή μεταξύ της κόρης της και του παππού της, τη στιγμή της συνάντησης. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η σχεδιάστρια μόδας, βλέπουμε την Ada να τρέχει προς τον παππού της, κύριο Κοντοβά, και "λιώνουμε" από τη μεταξύ τους αγάπη. Η αντίδραση βέβαια του παππού της, δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Με ανοιχτά τα χέρια και με χαμόγελο, ο κύριος Κοντοβάς περίμενει την Ada να "πέσει" στην αγκαλιά του.