Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | "Η Ρούλα Κορομηλά έκανε κάποιες δηλώσεις που με στεναχώρησαν πολύ"

Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο γυναίκες;

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram @katken85

Την ενόχληση της εξέφρασε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της. Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, η παρουσιάστρια ανέφερε κάποια αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει από πολύ γνωστή κυρία της τηλεόρασης και τα οποία την είχαν πειράξει πολύ.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε πρόσφατα την Ρούλα Κορομηλά, κάτι που ανέφερε στον αέρα της εκπομπής κάνοντας την να θυμηθεί και κάποια αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί κάποτε από εκείνη.

"Βρεθήκαμε και προχθές. Η γυναίκα είναι ευγενέστατη. Μακάρι να έρθει. Η αλήθεια είναι πως είχε κάνει για εμένα κάποιες δηλώσεις που με είχαν στεναχωρήσει πάρα πολύ. Δεν το συζητήσαμε, όταν βρεθήκαμε, γιατί θεώρησα ότι είναι από τις λίγες φορές που πειράχτηκα, γιατί ξέρει η Ρούλα πόσο έχω παλέψει για να είμαι εδώ. Δεν είναι θέμα δικό μου, είναι δημόσιο. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Ίσα ίσα που την είχα ακούσει και σε πολύ αυστηρές κριτικές, αλλά σε μια περίοδο που πήγαινα πάρα πολύ καλά και είμαι παρουσιάστρια και να λέει πως δεν κάνει για κεντρική παρουσιάστρια. Ουσιαστικά αποθεώνει πρόσωπα που δεν έχουν την επιτυχία την δικιά μου. Αυτό με πείραξε. Από εκεί και πέρα σέβομαι πάρα πολύ την πορεία της, σέβομαι όλα αυτά που έχει κάνει. Τη θαυμάζω σαν γυναίκα και μακάρι να μου δώσει μια συνέντευξη, θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ