Follow us

Το φωτεινό σπίτι της Κατρίνας Τσάνταλη αποτελεί το όνειρο κάθε διακοσμητή

Πώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρά τη μίνιμαλ αισθητική του σπιτιού.

MissBloom TEAM
Κατρίνα Τσάνταλη NDP

Είναι πολύ δραστήρια, πράγμα που σημαίνει πως ο χρόνος που της απομένει για να απολαύσει την ησυχία του σπιτιού της είναι ελάχιστος. Ωστόσο, η Κατρίνα Τσάνταλη έχει καταφέρει έστω για αυτές τις λίγες ώρες που περνάει στον χώρο της να την ξεκουράζει.

Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων και ιδιοκτήτρια της φιλοζωικής οργάνωσης, A Little Shelter, έχει επιλέξει στη ζωή της να έχει πολύ φως, το οποίο επιθυμεί να το μεταδίδει σε άλλους ανθρώπους, συνεπώς και το σπίτι της δεν θα μπορούσε παρά να διατηρεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Τα μεγάλα παράθυρα βοηθούν σε αυτό, ώστε όλοι οι χώροι να είναι φωτεινοί, ενώ η μίνιμαλ διακόσμηση που έχει επιλέξει, ξεκουράζει το μάτι, πράγμα που σίγουρα χρειάζεται ύστερα από μία απαιτητική ημέρα.

Φυσικά, εκτός από τα παράθυρα που χαρίζουν φως, τα ανοιχτά χρώματα στους τοίχους, προσφέρουν επίσης μία αισιόδοξη διάθεση. Παράλληλα, τα έπιπλα ακολουθούν μίνιμαλ γραμμές, ενώ έχει επιλέξει και κομμάτια σε σκούρες αποχρώσεις, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν βγαίνει ψυχρό, αφού έχει προσθέσει επίσης ξύλινα έπιπλα, όπως και χρωματιστούς πίνακες στους τοίχους, που δημιουργούν μία πιο ζεστή και cozy ατμόσφαιρα.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...

Loading...

Loading...

Το φωτεινό σπίτι της Κατρίνας Τσάνταλη αποτελεί το όνειρο κάθε διακοσμητή
Loading...

Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ