Follow us

Baby boom | Γέννησε πρόωρα η Πέννυ Μπαλτατζή - Τα πρώτα λόγια μέσα από το μαιευτήριο

"Βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου".

MissBloom TEAM
Πέννυ Μπαλτατζή

Το δεύτερο παιδάκι της έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ώρες, η Πέννυ Μπαλτατζή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι ενώ όπως σημείωσε ήρθε και αυτό πρόωρα όπως ο αδερφός της, Κάρολος.

Πέννυ Μπαλτατζή | "Μου κάνει εντύπωση όταν ρωτάτε πότε γεννάω. Το σώμα μου και το μωρό μου θα το αποφασίσει αυτό"

Συγκεκριμένα, η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ δήλωσε πως είχε έναν εύκολο τοκετό αλλά και πως νιώθει πολύ δυνατή.

"Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό. Είναι μαχίμι. Βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου. Και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο, να κατοικήσουν μες στο κορμάκι μου. Όλα καλά. Νιώθω δυνατή. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά. Θέλω να προσπαθήσω να τα απαντήσω, αλλά έχω ανάγκη να ξεκουραστώ, αν και γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Αλήθεια δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου που ήταν αρκετά δύσκολος και πολύωρος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλους όσο πιο γρήγορα μπορώ".

Baby boom | Γέννησε πρόωρα η Πέννυ Μπαλτατζή - Τα πρώτα λόγια μέσα από το μαιευτήριο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ