Follow us

Οι φήμες μάλλον επιβεβαιώνονται | Χώρισαν έπειτα από 5 χρόνια σχέσης

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν είναι πια μαζί.

MissBloom TEAM
Βαλαβάνη - Βασάλος Instagram

Γνωρίστηκαν στο Survivor του 2017 και ελάχιστο διάστημα αφού το παιχνίδι τελείωσε, έγιναν ζευγάρι. Έκτοτε, ήταν κυριολεκτικά αχώριστοι και άκρως ερωτευμένοι! Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τους οποίους δεν μαθαίνουμε ευχάριστα νέα. Σύμφωνα με την Soula Glamorous και το δημοσιογραφικό της δαιμόνιο, Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος έχουν χωρίσει.

Μάλιστα, οι φήμες φούντωσαν όταν ο Βασάλος έλειπε στην Ασία, γύρισε και την ημέρα εκείνη, έλειπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Και δεν είδαμε ούτε ένα στιγμιότυπο μαζί αφού ο σύντροφός της έλειπε τόσο καιρό.

Καλοκαίρι 2022 | Oι Ελληνίδες celebrities που περνούν και μόνες τους καλά

Το φλερτ τους ξεκίνησε γύρω στο 2017, όταν μπήκαν στο Survivor κι από τότε δεν έχουν σταματήσει να απασχολούν τα media με την ζωή τους.

Η Soula Glomorous, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram απάντησε σε follower αν χώρισε το αγαπημένο ζευγάρι και εκείνη απάντησε πως είναι χώρια.

Οι φήμες μάλλον επιβεβαιώνονται | Χώρισαν έπειτα από 5 χρόνια σχέσης

Σε παλιότερη συνέντευξή της η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς:

"Ναι έχει τύχει να χωρίσουμε. Τον είχα "στείλει” στην αρχή. Για δυο μέρες, αλλά με παρακάλαγε για μια βδομάδα". Ο χρόνος θα δείξει αν το ρεπορτάζ είναι αληθινό ή πρόκειται για ακόμη μία φορά για φήμες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ