Follow us

"Εγώ αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω" | Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει μία αφοπλιστική απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακουστεί για εκείνη.

MissBloom TEAM
Νατάσα Θεοδωρίδου Instagram

Στο κανάλι του Fipster, στο YouTube, φιλοξενήθηκε πριν από μερικές μέρες η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ενώ δε δίστασε στιγμή να παίξει "Θάρρος ή Αλήθεια".

Σαν δυο σταγόνες νερό | Οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που μοιάζουν εκπληκτικά με τις κόρες τους

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα ενώ μίλησε ανοιχτά και για τις πλαστικές επεμβάσεις. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί ή ακουστεί για εκείνη, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε :

"Ψέμα που το δικαιολογώ όμως. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Αυτό με κυνηγάει. Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν περιχαρακώσεις την προσωπική σου ζωή… Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής".

Δες το σχετικό βίντεο :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ