Follow us

Αχιλλέας Γλύξμπουργκ | Ο γοητευτικός αδελφός της Μαρίας Ολυμπίας έχει James Dean vibes

Ο 21χρονος γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Marie Chantal έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.

MissBloom TEAM
Αχιλλέας Γλύξμπουργκ Instagram

Στα χνάρια της αδερφής του, Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ, φαίνεται πως βαδίζει ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ. Ο γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Marie Chantal έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ και ο λόγος, είναι ολοφάνερος.

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ | Το royal look που μπορείς να αναδημιουργήσεις με κομμάτια της ντουλάπας σου

Ο 21χρονος πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην καμπάνια του Zadig & Voltaire κάνοντας έτσι το ντεμπούτο του στο χώρο της μόδας. Μάλιστα, τον γοητευτικό νεαρό είδαμε χθες στο Instagram της αδερφής του, η οποία τον απαθανάτισε με την κάμερα της. Με χαλαρό στιλ, φορώντας ένα καλοκαιρινό κοστούμι με λεπτή ρίγα, ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ πόζαρε πιο όμορφος και cool από ποτέ, με τις γωνίες του προσώπου του να "κόβουν" την ανάσα.

Αχιλλέας Γλύξμπουργκ | Ο γοητευτικός αδελφός της Μαρίας Ολυμπίας έχει James Dean vibes

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με την αδερφή του, Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, στην οποία έδειχναν πιο όμορφοι και εντυπωσιακοί από ποτέ.

Αχιλλέας και Ολυμπία Γλύξμπουργκ

Θυμίζουμε πως ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Marie Chantal έχουν αποκτήσει 5 παιδιά. Πρωτότοκη και μοναδική κόρη τους είναι η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ενώ ακολουθούν ο Κωνσταντίνος, ο Αχιλλέας, ο Οδυσσέας και ο Αριστείδης Γλύξμπουργκ.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ