Follow us

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ | Το royal look που μπορείς να αναδημιουργήσεις με κομμάτια της ντουλάπας σου

Η νεαρή εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας μάς δίνει το ''how-to'' στο ντύσιμο μιας πριγκίπισσας.

Princess Maria-Olympia Splash News / Ideal Image

Λίγες ημέρες πριν είχαμε κάνει λόγο για το look που είχε επιλέξει σε ένα επίσημο event. Ήταν μία φλοράλ δημιουργία του οίκου Erdem, που θα είχε την έγκριση κάθε royal ανά τον κόσμο. Βέβαια, ως μέλος μίας βασιλικής οικογένειας ξέρει καλά τα looks που πρέπει να επιλέξει. Η ίδια έχει ένα αξιοζήλευτο στιλ και μία ματιά στις εμφανίσεις της θα σε κάνει να καταλάβεις γιατί θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες νεαρές royals. Ο λόγος για τη Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, την κόρη της Μαρί Σαντάλ Μίλλερ και του Παύλου Γλυξμπουργκ. Η νεαρή είχε απασχολήσει αρκετές φορές την fashion κοινότητα με τα σύνολά της δείχνοντας πως ντύνεται μία σύγχρονη πριγκίπισσα.

Loading...

Το look της Μαρίας Ολυμπίας που μπορείς να δημιουργήσεις τώρα με κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου

Η Μαρία Ολυμπία δεν είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, ωστόσο, όταν δημοσιεύσει στιγμιότυπα από τη ζωή της, εμείς εστιάζουμε πάντα στις στιλιστικές της επιλογές. Ποια δεν θέλει να δει τι φοράει μία σύγχρονη "πριγκίπισσα"; Η Μαρία - Ολυμπία, μάλιστα, ασχολείται επαγγελματικά με τη βιομηχανία μόδας από την πλευρά του modeling. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους και έχει αποκομίσει πέρα από εμπειρία και πολλά στιλιστικά tips. Άρα είναι η ιδανική για να μας προσφέρει έμπνευση και προτάσεις και το τελευταίο της look το αποδεικνύει.

Loading...

Η Ελληνίδα σοσιαλιτέ έδωσε το παρών στην εκδήλωση για το λανσάρισμα του ''The Fendi Set Βook'' με εμβληματικά looks του ιταλικού οίκου, που έλαβε χώρα στο Royal Academy of Arts στο Λονδίνο. Η Μαρία Ολυμπία φόρεσε το ''Gloria'' κομψό μίντι στενό φόρεμα με κολακευτική λαιμόκοψη από το brand The Vampire's Wife, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με την τσάντα ''Saddle'' του Dior και βελούδινα lace up μποτάκια με βικτωριανή αισθητική του Saint Laurent. Ένα απλό αλλά κομψό look.

Loading...

Το σύνολό της αποτελείται από βασικά κομμάτια που έχει η κάθε μία στην γκαρνταρόμπα της και έτσι μπορείς να αναδημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα το royal look της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ