Follow us

Αμαλία Κωστοπούλου | Ποζάρει με κόκκινο μπικίνι και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως έχει τη στόφα μοντέλου

Η 25χρονη μοιάζει πολύ με τη μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού.

MissBloom TEAM
Αμαλία Κωστοπούλου Instagram

Για ακόμα μία φορά, η Αμαλία Κωστοπούλου αποδεικνύει πως έχει τη στόφα μοντέλου. Αν και δεν ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο του modeling, η 25χρονη κοπέλα φαίνεται πως έχει κληρονομήσει όλα τα γονίδια που μάς επιτρέπουν να την χαρακτηρίσουμε μοντέλο.

Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου με τον μικρό αδελφό τους στην Πάτμο | Το κλικ της υπερήφανης μαμάς Τζένης Μπαλατσινού με τα παιδιά της στις διακοπές

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες ενώ επισκέπτεται την Ελλάδα κάθε καλοκαίρι και με κάθε ευκαιρία. Έτσι και φέτος, η Αμαλία Κωστοπουλου βρίσκεται στην αγαπημένη της Ελλάδα, απολαμβάνοντας καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά της. Συγκεκριμένα, η 25χρονη βρίσκεται στην Πάτμο, μαζί με τα αδέρφια και τη μητέρα της. Η όμορφη κοπέλα απολαμβανει την ηρεμία του νησιού, το διάβασμα αλλά και τα μπάνια στη θάλασσα.

Η Αμαλία Κωστοπουλου δείχνει να αγαπά τη θάλασσα ιδιαίτερα πολύ αφού συνεχώς τη βλέπουμε σε παραλίες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Πριν από λίγο καιρό, η 25χρονη δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μαγιό εντυπωσιάζοντας μας ξανά. Με ένα κατακόκκινο μπικίνι, η Αμαλία Κωστοπούλου μάς έκανε να θαυμάσουμε το καλλίγραμμο σώμα της αλλά και να παραδεχτούμε πως ό,τι γυμναστική και αν κάνει, σίγουρα αποδίδει.

Αμαλία Κωστοπούλου | Ποζάρει με κόκκινο μπικίνι και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως έχει τη στόφα μοντέλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ