Follow us

Mike Μαραντίνης - Χρήστος Χρηστίδης | H απίστευτη στιγμή που απαθανάτισε η Σίσσυ Χρηστίδου μεταξύ θείου και ανιψιού

Στη Χαλκιδική βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου, περνώντας το καλοκαίρι της δίπλα στην αγαπημένη της οικογένεια.

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Στη Χαλκιδική βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου, περνώντας το καλοκαίρι της δίπλα στην αγαπημένη της οικογένεια. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια φαίνεται πως περνάει όλη την ημέρα της στην παραλία, μαζί φυσικά με τα παιδιά της.

Το ολόσωμο μαγιό της Σίσσυς Χρηστίδου που θα φορέσεις και ως τοπ

Λίγες ώρες πριν, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μία απίστευτη φωτογραφία, την οποία απαθανάτισε στη δύση του ηλίου. Μάλιστα, με αφορμή το εν λόγω ποστ, η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια και μητέρα δύο παιδιών, μάς έδειξε ποιος είναι ο καλύτερος θείος του κόσμου. Και ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο αδερφός της. Ο Χρήστος Χρηστίδης έχει αποδείξει πολλές φορές πως η σχέση του με τα ανίψια του είναι μοναδική ενώ όπως φαίνεται, τους έχει μεγάλη αδυναμία. Αυτή τη φορά, ο αδερφός της εντυπωσιακής παρουσιάστριας σήκωσε στους ώμους του τον ανιψιό του, Mike Μαραντίνη, έχοντας για θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Χαλκιδικής.

Ο Γιάννης και η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν μία πολύ ιδιαίτερη και μοναδική σχέση ενώ η παρουσιάστρια έχει χαρακτηριστικά δηλώσει πως αυτός είναι ο "βράχος" της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ