Follow us

Το ολόσωμο μαγιό της Σίσσυς Χρηστίδου που θα φορέσεις και ως τοπ

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανακάλυψε το πιο ευέλικτο ολόσωμο μαγιό.

Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Όλες μας έχουμε μία μεγάλη ποικιλία με αμέτρητα σχέδια μαγιό, ωστόσο, κάθε σεζόν έχουμε την ανάγκη και από ένα νέο look. Κάποιο που θα ανανεώσει όσο τίποτα άλλο τις εμφανίσεις μας στην παραλία και δη εκείνες που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών τις επόμενες εβδομάδες. Φέτος, λοιπόν, αναζητάμε ένα ολόσωμο μαγιό. Πρόκειται για ένα παραμελημένο σχέδιο -αδίκως βέβαια, καθώς κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα ανεξάρτητα από τις μετρήσεις και το μέγεθος. Τα ολόσωμα μαγιό, μάλιστα, λειτουργούν και ως τοπ στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας και έτσι σίγουρα ανήκουν στην βαλίτσα των εκδρομών μας και το ιδανικό το φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά παρατηρούμε πως τα ολόσωμα μαγιό κερδίζουν έδαφος ανάμεσα στις celebrities με τις Ζέτα Μακρυπούλια και Χριστίνα Μπόμπα να μας δείχνουν τα δικά τους αγαπημένα. Παράλληλα, οι fashion experts μας συμβουλεύουν φέτος να επενδύσουμε σε ένα τέτοιο σχέδιο, καθώς η στιλιστική ευελιξία του αλλά και η κομψότητα που προσφέρει σε συνδυασμό με τη στήριξή του σώματος το αναδεικνύουν στο must have του beachwear.

Ψάχνεις το πιο ευέλικτο ολόσωμο μαγιό; Το φοράει η Σίσσυ Χρηστίδου και μπορείς να το κάνεις δικό σου με ένα κλικ

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την πρώτη της βουτιά για το καλοκαίρι σε μία υπέροχη πισίνα. Ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε το ολόσωμο μαγιό της. Πρόκειται για ένα σχέδιο του brand Luna Splendida και φέρει halter λαιμόκοψη που δένει στο λαιμό, μεταλλική λεπτομέρεια στο μπούστο και print στο κάτω μέρος του.

Loading...

Το look του πέρα από το γεγονός πως θα σε ξεχωρίσει ανάμεσα στα πλήθη στην παραλία, θα σου δώσει την ευκαιρία να το φορέσεις και ως τοπ. Μετά το μπάνιο, για φαγητό ή ποτό, μπορείς να συνδυάσεις το ολόσωμο μαγιό με μία μίνι φούστα, ένα σορτς, μία λινή παντελόνα αλλά και ένα τζιν και να δείχνεις stylish. Οι επιλογές είναι πολλές και αξίζει να τις δοκιμάσεις.

Το ολόσωμο μαγιό της Σίσσυς Χρηστίδου που θα φορέσεις και ως τοπ
Hunter animal print ολόσωμο, Luna Splendida

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ