Follow us

Γιάννης Στάνκογλου | Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του και οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά της

Η Φοίβη Στάνκογλου είναι πλέον στην εφηβεία.

MissBloom TEAM
Γιάννης Στάνκογλου NDP

Τα γενέθλιά της είχε χθες η κόρη του Γιάννη Στάνκογλου και της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν, Φοίβη. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας για την όμορφη Φοίβη του τις πιο γλυκές ευχές.

Μαρία Κίτσου - Γιάννης Στάνκογλου: Διαβάζουν επί σκηνής την επιστολή του ΣΕΗ για την αποφυλάκιση Λιγνάδη και το κοινό ξεσπά σε χειροκροτήματα

Η Φοίβη Στάνκογλου, έγινε χθες 13 ετών, μπαίνοτας έτσι και επισήμως στην εφηβεία. Η Φοίβη και ο αδερφός της, Φίλιππος Στάνκογλου, είναι δικαίως οι μεγάλες αδυναμίες του ηθοποιού. Ο ίδιος μιλάει πολύ συχνά στις συνεντεύξεις του για τα παιδιά του ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να συγκινείται. Για τη Φοίβη, ο Γιάννης Στάνκογλου έχει δηλώσει πως είναι ένα ώριμο κορίτσι καθώς και πως την εμπιστεύεται πολύ. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί πως τα παιδιά του, είναι αυτοί που τον καθορίζουν.

Χθες, για τα γενέθλια της κόρης του, ο Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, άκρως ανέμελη και καλοκαρινή ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε :

"Χρόνια σου πολλά κοριτσάρα μου 13 γίνεσαι σήμερα να μεγαλώνεις να ομορφαίνεις #birthday #fatherslove"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ