Follow us

Μαρία Κίτσου - Γιάννης Στάνκογλου: Διαβάζουν επί σκηνής την επιστολή του ΣΕΗ για την αποφυλάκιση Λιγνάδη και το κοινό ξεσπά σε χειροκροτήματα

Οι δύο πρωταγωνιστές ενημέρωσαν τους θεατές πως το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ζητά άμεσα την άρση της αναστολής, καθώς και την επιστροφή του Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή.

MissBloom TEAM
Κίτσου Στανκογλου NDP

Έντονες αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, παρόλο που ο ίδιος κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων. Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο Αθηνών, ο ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας αφού κατέβαλλε το πόσο των 30.000 ευρώ, που όρισε ως εγγύηση το Δικαστήριο και συμφώνησε με τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν, αφέθηκε ελεύθερος.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχοντας ήδη από τον Απρίλιο του 2021 διαγράψει επισήμως τον ηθοποιό, προχώρησε τώρα στη συγγραφή επιστολής μέσω της οποίας οι πλειοψηφία των ανθρώπων της υποκριτικής ζητούν άρση της απόφασης του Δικαστηρίου και την επιστροφή του Λιγνάδη στην φυλακή. Το μακροσκελές σημείωμα διάβασε πρώτη στο κοινό η Μαρία Κίτσου, μετά την λήξη της παράστασης "Ήλεκτρα", όπου πρωταγωνιστούσε, και η οποία ανέβηκε στο Θέατρο "Αλτιναλμάζη" της Αλεξανδρούπολης.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ