Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Ξαπλώνει στην παραλία και εντυπωσιάζει ακόμη μία φορά με τις αναλογίες της

Η νεαρή ηθοποιός είναι ένα κορίτσι που σίγουρα αγαπάμε πολύ να βλέπουμε στην αρχική σελίδα του Instagram μας.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Είναι όμορφη, γλυκιά και χαριτωμένη. Είναι όμως και "φωτιά". Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα κορίτσι που σίγουρα αγαπάμε πολύ να βλέπουμε στην αρχική σελίδα του Instagram μας.

Η τσάντα θαλάσσης της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι αυτή που χρειάζεσαι στα beach looks σου

Στα social media είναι ιδιαίτερα ενεργή ενώ όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύσει είναι προσεγμένες και καλαίσθητες. Το καλοκαίρι της ταιριάζει πολύ και η ζωή στο νησί δείχνει να είναι ο παράδεισος της. Η νεαρή ηθοποιός μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες της με μαγιό ενώ κάθε φορά, μας κάνει να θαυμάζουμε τις αναλογίες της. Έτσι και σήμερα, η Κλέλια Ανδριολάτου πόζαρε ως γοργόνα στην ακτή κάποιας παραλίας, φορώντας ένα λιλά μαγιό με floral μπούστο. Το μπικίνι αναδείκνυε υπέροχα το καλλίγραμμο σώμα της καθώς εκείνη απολάμβανε τις αχτίδες του ήλιου. Φυσική, ανέμελη και απολύτως ξέγνοιαστη η Κλέλια Ανδριολάτου ένιωσε για μια στιγμή πως υπάρχει μονάχα αυτή και ο ήλιος.

Loading...

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν, η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε μία κοντινή φωτογραφία του πανέμορφου προσώπου της γράφοντας χαρακτηριστικά πως την "έβαψε" ο ήλιος.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ