Follow us

Η τσάντα θαλάσσης της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι αυτή που χρειάζεσαι στα beach looks σου

Η Carpisa τσάντα ώμου της που θα κρατήσεις στην παραλία αλλά και τα ταξίδια σου.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram @klelia_andriolatou

Έχουμε κάνει λόγο πολλές φορές για τα μαγιό, τους πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Ποια σχέδια θα σε κολακέψουν, ποια είναι hot αυτή τη σεζόν, ποια προτιμούν οι celebrities και άλλα τόσα πολλά άρθρα για τα μαγιό. Έπειτα αναλύσαμε τις τάσεις στο beachwear και όλα εκείνα τα κομμάτια που θα σε αναδείξουν αβίαστα στην πιο καλοντυμένη της παραλίας. Άλλωστε τα cover ups συμπληρώνουν μοναδικά τα μαγιό. Τι μας έμεινε για να δημιουργήσουμε τα πιο ανανεωμένα και stylish looks στην παραλία; Η τσάντα παραλίας, η οποία αν και έχει μεγάλη χρηστική αξία προσθέτει και αφαιρεί από την εμφάνισή σου. Για να εξασφαλίσεις πως θα προσθέσεις πόντους στο look σου, εμείς σου βρήκαμε την ιδανική στην γκαρνταρόμπα της Κλέλιας Ανδριολάτου και φέρει άκρως προσιτή τιμή.

Loading...

Η τσάντα με άρωμα Ιταλίας της Κλέλιας Ανδριολάτου που θα κάνει update στο beach look σου

Η Κλέλια Ανδριολάτου απασχολεί τον τελευταίο καιρό τον Τύπο, καθώς είναι η νέα πρωταγωνίστρια του σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η ηθοποιός είχε μπει και στο παρελθόν στο στιλιστικό ραντάρ μας, αφού έχει το πιο ανάλαφρο και αβίαστο boho chic στιλ.

Η Κλέλια Ανδριολάτου αυτή τη φορά μαγνήτισε την προσοχή μας με τη τσάντα θαλάσσης που κράτησε. Η ίδια έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της σε ένα statement σχέδιο. Πρόκειται για μία oversized τσάντα ώμου σε κόκκινη απόχρωση, που τραβάει τα βλέμματα. Φέρει λεπτομέρειες από κρόσσια αλλά και ένα εμπριμέ μοτίβο που κολακεύει τα μαγιό, ενώ προσφέρει χρώμα και χαρακτήρα στα δικά σου μονόχρωμα looks. Είναι ευρύχωρη και έχει διαχρονικό χαρακτήρα και θα τη βρεις στη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Carpisa

Loading...

Κάνε δική σου την καλοκαιρινή τσάντα της Carpisa, που θα κάνει update στις εμφανίσεις της παραλίας σου παρακάτω. Plus, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και ως travel τσάντα, καθώς χωράει παραπάνω από απλά τα απαραίτητα.

Η τσάντα θαλάσσης της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι αυτή που χρειάζεσαι στα beach looks σου
Εμπριμέ τσάντα ώμο με κρόσια, Carpisa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ