Σωκράτης Μάλαμας | Το Twitter "δικάζει" τον καλλιτέχνη για το γνωστό περιστατικό με το πανό

Plus: Η απάντησή του.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Τις τελευταίες ώρες όλοι συζητάνε το σκηνικό που έλαβε χώρα τη Δευτέρα το βράδυ, στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Πέραμα Ρεθύμνου. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο τραγουδιστής διέκοψε τη συναυλία του ζητώντας να κατέβει ένα πανό που έγραφε "Βιαστής Είναι", το οποίο αφορούσε την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μαρία Κίτσου - Γιάννης Στάνκογλου: Διαβάζουν επί σκηνής την επιστολή του ΣΕΗ για την αποφυλάκιση Λιγνάδη και το κοινό ξεσπά σε χειροκροτήματα

Ο ίδιος, τόνισε πως συμφωνεί με το περιεχόμενό του αλλά όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τον αποσυντόνιζε. Συγκεκριμένα, είπε :

"Η νομική κουλτούρα και κυβερνητική παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε την μπάλα στις κερκίδες. Κάπως έτσι, κοίταξε, μ’ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δεν θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. Κατεβάστε το και ανεβάστε το μετά πάλι. Να μην το βλέπω, αποσπάται η προσοχή μου παρά πολύ. Το ξέρουμε. Το γνωρίζουμε αυτό. Και συμφωνούμε απολύτως".

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν έντονα ενώ οι χρήστες του Twitter δεν έχουν σταματήσει λεπτό να συζητάνε το εν λόγω περιστατικό, με αρκετούς να ζητούν ακόμα και #cancel του.

Ο Σωκράτης Μάλαμας, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, δημοσίευσε ένα Instagram story υπενθυμίζοντας τον λόγο που ζήτησε να κατέβει το πανό.

Δες το σχετικό στιγμιότυπο από το βράδυ της συναυλίας :