Follow us

Το νυφικό της Μαρίας Κορινθίου είναι η πιο διαχρονική επιλογή για έναν καλοκαιρινό γάμο

Πάρε έμπνευση για το δικό σου καλοκαιρινό bridal look.

MissBloom TEAM
μαρια κορινθιου γαμος νυφικο NDP

Πριν 12 χρόνια οι ηθοποιοί Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία θρησκευτική τελετή στην Ανάβυσσο. Κατάφεραν να φέρουν τον αέρα του νησιού στην πόλη, καθώς το μυστήριο έλαβε χώρα στον Άγιο Νικόλαο της Αναβύσσου και η νύφη έφτασε με βάρκα στην εκκλησία. Παρανυφάκι ήταν η κορούλα τους Ισμήνη και κουμπάροι η καλή τους φίλη Βέρα Τριανταφυλλοπούλου και ο αθλητικός δημοσιογράφος Γιώργος Θαναηλάκης. Μετά τον γάμο ακολούθησε η δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εξοχικό τους σπίτι στην περιοχή. Γιατί, όμως, κάνουμε λόγο για τον γάμο τους μετά από τόσα χρόνια; Γιατί το νυφικό της Μαρίας Κορινθίου είναι ένα από τα πιο διαχρονικά σχέδια που μπορείς να εμπιστευτείς αν σκοπεύεις να παντρευτείς καλοκαίρι.

Το νυφικό της Μαρίας Κορινθίου είναι η πιο διαχρονική επιλογή για έναν καλοκαιρινό γάμο

Η Μαρία Κορινθίου φόρεσε ένα από τα πιο διαχρονικά καλοκαιρινά νυφικά | Πάρε έμπνευση για το δικό σου summer bridal look

Η Μαρία Κορινθίου φόρεσε ένα σχέδιο της Ελληνίδας σχεδιάστριας Έλενας Βορρέα για την πιο ρομαντική ημέρα της ζωής της. Το νυφικό είναι ένα μάξι φόρεμα με ''V'' λαιμόκοψη και τιράντες που δένουν στο λαιμό, τύπου halter. Η πλάτη είναι εκτεθειμένη. Το πάνω μέρος του νυφικού φορέματος είναι στενό, δίνοντας την αίσθηση ενός κορσέ και το κάτω ανοίγει προσφέροντας κίνηση αλλά και άνεση στον βηματισμό. Το νυφικό είναι διακοσμημένο όλο με μία ρομαντική δαντέλα με φλοράλ μοτίβο και έχει μία αρκετά μεγάλη ουρά. Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να φορέσει και ένα μακρύ πέπλο, το οποίο έφερε τις ίδιες δαντελένιες λεπτομέρειες με το νυφικό.

μαρία κορινθίου γαμος

Το look της είναι άκρως διαχρονικό και προσφέρει στιλιστική έμπνευση σε κάθε γυναίκα που σχεδιάζει να παντρευτεί τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ