Follow us

Το βραδινό φόρεμα από τη Zara που μπορείς να φορέσεις ακόμα και αν παντρεύεσαι

Είναι ιδανικό τόσο για τις βραδινές εμφανίσεις σου όσο και για τις ''νυφικές''.

Το βραδινό φόρεμα από τα Zara που μπορείς να φορέσεις ακόμα και αν παντρεύεσαι Splash/Ideal Images

Διανύουμε την περίοδο των γάμων και τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες από κάθε είδους νύφη: Την boho, την Παριζιάνα, την glamorous και την μινιμαλίστρια. Μάλιστα, στην διάσημη πλατφόρμα του Tik Tok συναντάμε πολλές νύφες που δεν έχουν μόνο ένα νυφικό ή δύο, αλλά ακόμα και 4 διαφορετικές εμφανίσεις. Με λίγα λόγια έχουμε μία γενικότερη εικόνα για όσα επιθυμεί μία σύγχρονη νύφη να φορέσει κατά τη διάρκεια της πιο ρομαντικής ημέρας -ή ημέρες- της ζωής της. Μπορούμε, λοιπόν, να σου πούμε πως βρήκαμε το ιδανικό party wedding dress ή ακόμα και το ειδικό νυφικό για έναν πολιτικό γάμο στη Zara και κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ!

Loading...
Loading...

Το επίσημο φόρεμα της Zara που μπορείς να φορέσεις και ως νυφικό

Αναζητώντας τις νέες προσθήκες στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας ξεχυθήκαμε σε μία διαδικτυακή έρευνα. Μελετήσαμε το ένα fashion drop μετά το άλλο και κάπως έτσι καταλήξαμε στη νέα συλλογή της Zara, όπου ανάμεσα στα ρούχα και τα αξεσουάρ βρήκαμε το ιδανικό βραδινό φόρεμα που μπορείς να φορέσεις και ως νύφη.

Ο λόγος για το παρακάτω φόρεμα, που όπως θα δεις φέρει την απόχρωση του ''σπασμένου'' λευκού. Έχει μίντι μήκος, ιδανικό για πολύ χορό αλλά και υψηλές θερμοκρασίες, φέρει ένα slit σκίσιμο στο πόδι (μεγάλη τάση της σεζόν, εδώ θα διαβάσεις περισσότερα), έχει άνετη εφαρμογή στο κάτω μέρος και στενή στο πάνω. Το bustier top του δίνει την πιο διακριτικά σέξι πινελιά που χρειάζεται το bridal look, ενώ η σατινέ όψη του προσφέρει πολλούς πόντους πολυτέλειες. Είμαστε σίγουρες πως το εν λόγω φόρεμα θα γίνει γρήγορα sold out, αφού κοστίζει 39,95 ευρώ.

Το βραδινό φόρεμα από τη Zara που μπορείς να φορέσεις ακόμα και αν παντρεύεσαι
Μίντι σατινέ φόρεμα με κορσέ, Zara

Είναι επίσης ιδανικό για βραδινές εξόδους, καθώς θα αναδείξει τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα αλλά και το προσωπικό σου στιλ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ