Follow us

Ραφαέλα Ψαρρού | Χορεύει στο TikTok με την 7χρονη (και ήδη πολύ ψηλή) κόρη της

"Η κόρη μου είναι 7 χρόνων και σε λίγο θα με φτάσει στο ύψος", έγραψε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα Ψαρρού.

MissBloom TEAM
Ραφαέλα Ψαρρού NDP Photo Agency

Η Ραφαέλα Ψαρρού έχει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες λογαριασμούς όχι μόνο στο Instagram αλλά και στο TikTok. Δημιουργεί πολύ ευρηματικό περιεχόμενο για το κάθε κανάλι επικοινωνίας, ενώ μοιράζεται πολύ συχνά διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή με τον αγαπημένο της, Γιώργο Καράβα και τα δύο τους παιδιά.

Ιδίως για τα τελευταία, δεν διστάζει να δείξει την απεριόριστη περηφάνεια και αγάπη που νιώθει για εκείνα, με συχνές δημοσιεύσεις στο Instagram. Ένα πρόσφατο post που έκανε πάντως τη δείχνει να χορεύει με την μικρή της κόρη Καλλιόπη.

Πιο αναλυτικά, η Ραφαέλα Ψαρρού έκανε ένα χορευτικό TikTok βίντεο με την 7χρονη Καλλιόπη, την πανέμορφη κόρη της που έχει ψηλώσει τόσο πολύ που σχεδόν τη φτάνει στο ύψος. Οι δυο τους κάνουν τόσο συγχρονισμένα τη χορογραφία που, όπως ήταν φυσικό, "έριξαν" το Instagram και το TikTok, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views και likes στο λεπτό. Ταυτόχρονα, η μικρή Καλλιόπη είναι τόσο γλυκιά και όμορφη, που σχεδόν "κλέβει" την παράσταση.

Η Δανάη Παππά βάζει φωτιά στο Tik Tok | Χορεύει τη μεγαλύτερη επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα

"Η κόρη μου είναι 7 χρόνων και σε λίγο θα με φτάσει στο ύψος 😂 εξελιγμένο μοντέλο", έγραψε χαρακτηριστικά η νεαρή μανούλα.

Δες το βίντεο και το χορευτικό:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ