Follow us

Η Δανάη Παππά βάζει φωτιά στο Tik Tok | Χορεύει τη μεγαλύτερη επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα

Το βίντεο με το χορευτικό της Δανάη Παππά μας καλεί να λικνίσουμε στον ρυθμό του ''El Teephone''.

MissBloom TEAM
3 στιλιστικές συμβουλές που πήραμε από τη Δανάη Παππά για το καλοκαιρινό ντύσιμο NDP

Η Δανάη Παππά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημιουργώντας διαφορετικό υλικό για όλους τους λογαριασμούς της στις διάσημες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χαζεύουμε το στιλ της και μας ενημερώνει για τις καθημερινές της δραστηριότητες και τώρα τις διακοπές της, ενώ στο Tik Tok δημοσιεύει μικρού μήκους βίντεο με χιούμορ και πολύ χορό.

Loading...

Το Tik Tok χορεύει στους ρυθμούς της Ελένης Φουρείρα και η Δανάη Παππά ακολουθεί τα βήματά της

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, εμείς ξεχωρίσαμε την πιο πρόσφατη που έκανε στο διαδικτυακό προφίλ της στο Tik Tok. Πρόκειται για ένα βίντεο της, στο οποίο χορεύει τη μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, το ''El Telephone'' της Ελένης Φουρέιρα.

@danouuz

you slay all day no cap just fax @iamfoureira dc.: @nefelimth

♬ original sound - Danae Pappa

Το τραγούδι έχει γνωρίσει μεγάλη δημοτικότητα με τη χορογραφία να έχει γίνει viral στα social media και αμέτρητους χρήστες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να την αποδώσουν. Η Δανάη Παππά δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έμαθε τη χορογραφία δείχνοντας μας τη δική της προσπάθεια στο Tik Tok. Η ίδια χορεύει το ''El Telephone'' με το μπικίνι της στις διακοπές της και μας καλεί να λικνιστούμε και εμείς στο ρυθμό του τραγουδιού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ