Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από paparazzi φωτογραφίες | Αυτό είναι το αληθινό της σώμα

+ Η luxury τσάντα που επιλέγει για να πάει για μπάνιο στη θάλασσα.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο γυμνασμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας αγαπά τη γυμναστική και αυτό φαίνεται. Οι φωτογραφίες της με μαγιό "κόβουν" κάθε ανάσα ενώ οι followers της αποθεώνουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της με κάθε ευκαιρία.

Αθηνά Οικονομάκου | Δείτε τον Μάξιμο και τη Σιέννα να παίζουν με τη γιαγιά τους - Η γλυκιά φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Η Αθηνά Οικονομάκου συνηθίζει να μοιράζεται στα social media φωτογραφίες της με μαγιό, τί γίνεται όμως με αυτές που τραβάνε οι paparazzi όταν εκείνη δεν κοιτάει; Κι όμως, ακόμη και στις αυθόρμητες, δίχως φίλτρα φωτογραφίες, η Αθηνά Οικονομάκου εντυπωσιάζει. Πιο αναλυτικά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την επιχειρηματία στην παραλία και όπως όλα δείχνουν, το αληθινό της σώμα είναι άψογο. Δίχως photoshop και φίλτρα, το καλλίγραμμο σώμα της παραμένει "φωτιά".

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η τσάντα, που επιλέγει για να πάει για μπάνιο στη θάλασσα. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, που ακολουθούν αγαπημένη της επιλογή είναι η εμπριμέ Tote Bag σε ροζ-λευκό χρώμα του οίκου Dior, μία τσάντα που αγαπούν πολλές διεθνείς influencers.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από paparazzi φωτογραφίες | Αυτό είναι το αληθινό της σώμα
Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ