H Mαρία Μπακοδήμου φορώντας το πιο stylish ολόσωμο μαγιό ποζάρει στο φακό της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει τις διακοπές της μακριά από την πόλη και ''φορτίζει'' τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει τις διακοπές της μακριά από την πόλη και ''φορτίζει'' τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τη δούμε στον ΣΚΑΪ.

Δανάη Μπάρκα | Φωτογραφίζεται με μωβ ολόσωμο μαγιό στην πιο σέξι (με διαφορά) φωτογραφία της

Η παρουσιάστρια γιόρτασε την ονομαστική της εορτή τον Δεκαπενταύγουστο και δέχτηκε αμέτρητες ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους. Για να ανταποδώσει τις ευχές έκανε μία υπέροχη ανάρτηση. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό βίντεο, το οποίο τη δείχνει να βρίσκεται στην παραλία φορώντας το στράπλες ολόσωμο μαγιό της απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από paparazzi φωτογραφίες | Αυτό είναι το αληθινό της σώμα

Στο βίντεο η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με πιασμένα τα μαλλιά της κότσο και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ το εμπριμέ μαγιό της κερδίζει τις εντυπώσεις. Είναι από εκείνα τα σχέδια, που μπορείς να φορέσεις και ως τοπ στις εμφανίσεις σου μετά την παραλία.

H Mαρία Μπακοδήμου συνόδευσε το βίντεο με την εξής λεζάντα: ''Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Χρόνια πολλά σε όλους και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού''. Η ίδια ανέφερε ότι το βίντεο τραβήχτηκε από την καλή της φίλη, την Τόνια Σωτηροπούλου.

Δες το βίντεο: