Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το τζιν σορτς με τον πιο κομψό και ασφαλή τρόπο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράζει στιλιστική έμπνευση στις διακοπές της και δεν πρέπει να χάσεις τα looks της.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίζει καλά τον σωματότυπό της και πάντα επιλέγει κομμάτια που τον αναδεικνύουν. Στόχος της είναι να δημιουργεί κομψά looks που κολακεύουν τη σιλουέτα της και της κερδίζουν πάντα μία θέση στις πιο καλοντυμένες celebrities τόσο στη μικρή οθόνη όσο και πίσω από τα φώτα της κάμερας. Η ίδια αυτή την περίοδο χαρίζει στιλιστική έμπνευση από τις διακοπές της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα από τους φετινούς καλοκαιρινούς προορισμούς της και φροντίζει να είναι όπου πάει στιλάτη. Έτσι, μαγνήτισε τα βλέμματα φορώντας με τον πιο κομψό τρόπο το κλασικό τζιν σορτς.

Loading...


Κράτα σημειώσεις | Ο κλασικός και αλάνθαστος τρόπος να φορέσεις το τζιν σορτς το καλοκαίρι

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μία χαλαρή απογευματινή βόλτα στην Αντίπαρο με τις φίλες της. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το look της, καθώς η ίδια φόρεσε ένα απλό τζιν σορτς με έναν κομψό τρόπο. Όπως θα δεις στην ανάρτησή της, η ίδια το συνδύασε με ένα λευκό statement τοπ με ''V'' λαιμόκοψη και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, που αναβάθμισαν τον χαλαρό χαρακτήρα του σορτς.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το τζιν σορτς με τον πιο κομψό και ασφαλή τρόπο

Ολοκλήρωσε το look της με nude δερμάτινα φλατ σανδάλια, που αποτελούν την ιδανική πρόταση για τις διακοπές στο νησί, μία ψάθινη μπλε τσάντα, που ταιριάζει μοναδικά με το σύνολό της, και μινιμαλιστικά κοσμήματα που αναδεικνύονται από τη μαυρισμένη επιδερμίδα της. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να φορέσεις το σορτς σου ακολούθησε την στιλιστική συνταγή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ