Follow us

3 κομψές εναλλακτικές στο ''καυτό'' σορτς που θα σε κρατήσουν δροσερή φέτος το καλοκαίρι

Οι στιλιστικές προτάσεις που θα σε κρατήσουν δροσερή και κομψή ακόμα και με ζέστη.

3 κομψές εναλλακτικές στο ''καυτό'' σορτς που θα σε κρατήσουν δροσερή φέτος το καλοκαίρι Pixel Formula

Έχουμε βάλει σκοπό φέτος να βρούμε όλες εκείνες τις στιλιστικές λύσεις που θα μας κρατήσουν κομψές φέτος το καλοκαίρι. Ήδη από πολύ νωρίς η ζέστη έχει εγκατασταθεί στην καθημερινότητά μας δημιουργώντας αρκετές δυσκολίες στο καθημερινό ντύσιμό αλλά και αρκετή δυσφορία. Πολλά από τα κομμάτια και τα style combos που έχουμε στο νου μας δεν ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της εποχής και έτσι έχουμε βρεθεί σε μία συνεχής αναζήτηση για περισσότερα looks και styling tips που θα αντιμετωπίσουν τη ζέστη με στιλ. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τα κομμάτια που θα σου προσφέρουν την ίδια άνεση με το καυτό σορτς αλλά περισσότερο στιλ από αυτό.

Το κοντό σορτς που απολαύσαμε κατά την παιδική και εφηβική ηλικία μας πλέον δεν αξιοποιείται με την ίδια ευκολία στο καθημερινό ντύσιμό μας. Ωστόσο, μάς λείπει η άνεση και η ελευθερία που μας πρόσφερε. Για αυτό και συγκεντρώσαμε τις εναλλακτικές προτάσεις που θα σου προσφέρουν όσα είχε να δώσει το σορτς χωρίς τον άχαρο χαρακτήρα του, ώστε να αναβαθμίσεις ακόμα και το office style σου.

Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τις πιο κομψές εναλλακτικές του σορτς.

Δεν σου αρέσουν τα σορτς; Με αυτά τα κομμάτια θα το αντικαταστήσεις προσθέτοντας πολλούς πόντους στο καλοκαιρινό σου στιλ

Βερμούδα

Η βερμούδα δεν χρειάζεται να συνδέεται με το αθλητικό look μπορείς να επιλέξεις βερμούδες από λινό ύφασμα, ντένιμ ακόμα και tailored όψη αναδεικνύοντας την στην ιδανική επιλογή για τις εμφανίσεις σου από το γραφείο έως την έξοδό σου.

Loading...

Φούστα - σορτς

Τα skorts δηλαδή οι φούστες με το ενσωματωμένο σορτς είναι το νέο fashion obsession των style experts και δεν τις αδικούμε Συνδυάζουν την άνεση του σορτς και την κομψότητα της φούστας. Plus οι μίνι εκδοχές τους είναι παραπάνω από απλά τάση.

Loading...

Tailored

Αντί για το καυτό σορτς μπορείς να επιλέξεις ένα tailored σχέδιο λίγο πιο μακρύ στο μήκος -λίγο πριν θεωρηθεί βερμούδα- για να αναβαθμίσεις τον casual χαρακτήρα του και να παραμείνεις στο αμείωτο stylish.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ