Follow us

Κράτησε σημειώσεις | Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα

Το μαγιό που φόρεσε η Βίκυ Καγιά ξεχωρίζει για πολλούς λόγους.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά NDP Photo Agency

Είναι δυνατό να έχουμε αρκετά μαγιό στην γκαρνταρόμπα μας; Μάλλον όχι, αφού κάθε χρόνο βρίσκουμε και ένα νέο σχέδιο για να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις μας στην παραλία. Το μαγιό, άλλωστε, είναι ο πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και από ότι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες που έχουμε την ίδια λατρεία για αυτό. Η Βίκυ Καγιά έχει μία πληθώρα σχεδίων μαγιό, τα οποία φωτογραφίζει και μας τα δείχνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά μαζεύοντας ενέργεια για την νέα τηλεοπτική χρονιά και δημοσιεύοντας τα αγαπημένα της beach looks. Ανάμεσα στις αναρτήσεις εμείς ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο μαγιό, που αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Loading...

Το μαγιό που αναδεικνύει το μαύρισμα σου και αποτελεί τάση φέτος το καλοκαίρι

Ο λόγος για το παρακάτω ολόσωμο μαγιό, που φέρει one shoulder σχέδιο και την hot τάση της σεζόν, το cut out. Το ευρηματικό κόψιμο βρίσκεται κάτω από το στήθος τονίζοντας τη σιλουέτα και ανανεώνοντας το κλασικό ολόσωμο μαγιό. Το σχέδιο που φόρεσε η Βίκυ Καγιά ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο: Είναι κόκκινο και αναδεικνύει με το πιο κομψό τρόπο τη μαυρισμένη επιδερμίδα θυμίζοντας κάτι από το sexiness του ''Baywatch''. Ποια δεν θέλει να εντυπωσιάσει με ένα τέτοιο μαγιό στην παραλία;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ