Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου υιοθετεί το Barbiecore στην παραλία | Το ολόσωμο μαγιό που θα φορέσεις και ως τοπ

Το φούξια ολόσωμο μαγιό της Yamamay είναι ήδη στο shopping list μας.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram @klelia_andriolatou

Όλες μας έχουμε μία μεγάλη ποικιλία με αμέτρητα σχέδια μαγιό, ωστόσο, κάθε σεζόν έχουμε την ανάγκη και από ένα νέο look. Κάποιο που θα ανανεώσει όσο τίποτα άλλο τις εμφανίσεις μας στην παραλία και δη εκείνες που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών τις επόμενες εβδομάδες. Φέτος, λοιπόν, αναζητάμε ένα ολόσωμο μαγιό. Πρόκειται για ένα παραμελημένο σχέδιο -αδίκως βέβαια, καθώς κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα ανεξάρτητα από τις μετρήσεις και το μέγεθος. Τα ολόσωμα μαγιό, μάλιστα, λειτουργούν και ως τοπ στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας και έτσι σίγουρα ανήκουν στην βαλίτσα των εκδρομών μας και το ιδανικό το φόρεσε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Το φούξια ολόσωμο μαγιό της Κλέλιας Ανδριολάτου από τη Yamamay υιοθετεί το Barbiecore

Η Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει ένα διάλειμμα μακριά από την πόλη και την καθημερινότητα χωρίς ωστόσο να χάνει ευκαιρία να μας δείχνει ειδυλλιακά καλοκαιρινά τοπία. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει στιγμές από τις διακοπές και σε μία από αυτές εντοπίσαμε το πιο trendy ολόσωμο μαγιό, που αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Ο λόγος για το παρακάτω σχέδιο που ανήκει στη συλλογή της Yamamay. Έχει κλασικό σχέδιο μία χαμηλή πλάτη και κολακευτική γραμμή για κάθε σωματότυπο. Το μαγιό της Κλέλιας Ανδριολάτου έχει ριμπ ύφανση, ενώ ξεχωρίζει για τη φούξια απόχρωση του, που υιοθετεί τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν το Barbiecore.

Loading...

Πρόκειται για την αισθητική της κούκλας Barbie που φέρει μεγάλη επιδραστικότητα. Τα πιο σημαντικά ονόματα του Hollywood αλλά και της βιομηχανίας της μόδας έχουν υιοθετήσει το Barbiecore και έτσι δεν άργησε να φτάσει στη χώρα μας με την Κλέλια Ανδριολάτου να δείχνει το ιδανικό Barbiecore ολόσωμο μαγιό. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

To φούξια ολόσωμο μαγιό της Yamamay, πέρα από το γεγονός πως θα σε ξεχωρίσει ανάμεσα στα πλήθη στην παραλία, θα σου δώσει την ευκαιρία να το φορέσεις και ως τοπ. Μετά το μπάνιο, για φαγητό ή ποτό, μπορείς να συνδυάσεις το ολόσωμο μαγιό με μία μίνι φούστα, ένα σορτς, μία λινή παντελόνα αλλά και ένα τζιν και να δείχνεις stylish. Οι επιλογές είναι πολλές και αξίζει να τις δοκιμάσεις.

Βρες το παρακάτω.

Η Κλέλια Ανδριολάτου υιοθετεί το Barbiecore στην παραλία | Το ολόσωμο μαγιό που θα φορέσεις και ως τοπ
Ολόσωμο μαγιό με ριμπ ύφανση, Yamamay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ