Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Φόρεσε το crop top που θα φοράμε όλες το φθινόπωρο

Υιοθέτησε την τελευταία τάση της μόδας που είναι πιο σέξι από ποτέ.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram @klelia_andriolatou

Η Κλέλια Ανδριολάτου παραδίδει συχνά μαθήματα στιλ, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που θαυμάζουμε και εμπνεόμαστε από τα outfits της.

Έτσι έγινε και αυτή τη φορά, όταν η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές της στην Ισπανία. Η Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει ακόμα τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού κάνοντας roadtrip σε πόλεις της Γαλλίας και της Ισπανίας. Πριν λίγες μέρες παραθέριζε στη Biarritz της Γαλλίας, απ᾽όπου άντλησε υπέροχο φωτογραφικό υλικό, ενώ τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο San Sebastiàn της βόρειας Ισπανίας.

Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου | Πώς θα αναβαθμίσεις το αγαπημένο τζιν σου

Έτσι, στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε μόλις πριν από λίγο, φορούσε το πιο σέξι crop top που αποτελεί ταυτόχρονα την τελευταία τάση της μόδας. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για το κοντό ζακετάκι - μπλουζάκι που έχει μεγάλο άνοιγμα στο στήθος - για την ακρίβεια, το αφήνει σχεδόν ακάλυπτο αφού κουμπώνει με μόλις ένα κουμπί. Το συγκεκριμένο top - ζακετάκι έγινε μεγάλη τάση το περασμένο φθινόπωρο χάρη στον ανερχόμενο σχεδιαστή μόδας Jacquemus που το παρουσίασε για πρώτη φορά στο catwalk του, και με διάσημες fashionistas να υιοθετούν αμέσως το στιλ φορώντας το συγκεκριμένο ζακετάκι ακόμα και τον χειμώνα.

Κλέλια Ανδριολάτου | Ποζάρει φορώντας τα εσώρουχά της στο πιο όμορφο μπαλκόνι της Γαλλίας

Ακολουθώντας λοιπόν το παράδειγμα των Bella Hadid, Kendall Jenner, Hailey Bieber και άλλων διάσημων κοριτσιών που ξέρουν πολύ καλά πώς να φορούν με στιλ τις τελευταίες τάσεις, η Κλέλια Ανδριολάτου το υιοθέτησε πολύ σωστά στο ντύσιμό της. Έτσι, φόρεσε ένα λευκό crop top με άνοιγμα που αναδείκνυε το γυμνασμένο της κορμί και τους κοιλιακούς της, συνδυάζοντάς το με ένα ψηλόμεσο λευκό τζιν με μωβ λουλούδια και λευκά sneakers, διατηρώντας έτσι τις ισορροπίες.

Αυτό το ζακετάκι πρόκειται να φοράμε όλες το φθινόπωρο και, γιατί όχι, ακόμα και τον χειμώνα.

Δες το outfit:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ