Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου | Πώς θα αναβαθμίσεις το αγαπημένο τζιν σου

Ο οδηγός της Κλέλιας Ανδριολάτου για να υιοθετήσεις τη μεγάλη τάση του φθινοπώρου, το double denim.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram @klelia_andriolatou

Η Κλέλια Ανδριολάτου μπήκε για άλλη μία φορά στο στιλιστικό ραντάρ μας. Η ίδια ακόμα απολαμβάνει το καλοκαιρινό διάλειμμα της χωρίς ωστόσο να χάνει επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δημοσιεύει ειδυλλιακά τοπία και καλοκαιρινές περιπέτειες και κάπου ανάμεσα στις ρετρό αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε ένα post με την απόλυτη στιλιστική έμπνευση.

Loading...

Ο οδηγός της Κλέλιας Ανδριολάτου για να υιοθετήσεις τη μεγάλη τάση του φθινοπώρου, το double denim

Η ηθοποιός έχει το δικό της ιδιαίτερο στιλ, στο οποίο 'παντρεύει' τάσεις της σεζόν με πιο κλασικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας που χαρακτηρίζονται από την bohemian αισθητική της Κλέλιας Ανδριολάτου. Αυτοί οι στιλιστικοί συνδυασμοί είναι που μας απασχολούν στις εμφανίσεις της και σήμερα υιοθέτησε με έναν 'vintage' τρόπο τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν, το double denim.

Το εν λόγω trend επιβάλει να δημιουργήσεις ένα σύνολο, που αποτελείται από ντένιμ κομμάτια. Μπορεί να είναι ένα τζιν παντελόνι με αντίστοιχο τοπ, πουκάμισο ή τζάκετ, όπως επίσης ένα φόρεμα και μία ολόσωμη φόρμα. Το double denim μας απασχόλησε και την προηγούμενη σεζόν, με πολλές celebrities αλλά και fashionistas να εμπιστεύονται φορέματα με 00s αναφορές και κολακευτικές ολόσωμες φόρμες.

Πώς θα φορέσουμε, όμως, φέτος το double denim; Αναρωτιόμαστε καθώς πλησιάζει και η σεζόν του... Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει την απάντηση.

Loading...

Όπως θα δεις και στην ανάρτηση της ηθοποιού, η ίδια σε μία βραδινή έξοδο των διακοπών της φόρεσε ένα baggy τζιν παντελόνι -άλλη μία μεγάλη τάση όσον αφορά τα ντένιμ παντελόνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23- με ένα matching bustier top, που μεσουράνησε στις φετινές τάσεις. Το look συνδυάζει 90s vibes μέσω του baggy τζιν αλλά και 00s αναφορές με το bustier top, που τονίζει τη γυναικεία σιλουέτα. Τι και αν φέρει μαζί του το παρελθόν, το look της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι ότι πιο σύγχρονο έχουμε δει.

Μπορείς να αναδημιουργήσεις το double denim look της άφοβα και είναι ιδανικό για εσένα που έχεις κανονίσει να παρευρεθείς σε πολλά φοιτητικά πάρτι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ