Follow us

Η Δανάη Μπάρκα αναπολεί τα ράστα μαλλιά και τις διακοπές της | Το βραδινό μπάνιο στην πισίνα με το σκυλάκι

Μπορεί να έχει επιστρέψει στην Αθήνα, όμως η νοσταλγία της παρουσιάστριας είναι φανερή.

Δανάη Μπάρκα Instagram

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η Δανάη Μπάρκα απολάμβανε τις διακοπές της στη Σέριφο και ζούσε ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία (ή στην πισίνα) και στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Όλα τα ωραία ωστόσο κάποτε τελειώνουν για όλους, έτσι και για την παρουσιάστρια, που έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα ώστε να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σύντομα.

Σε αυτό το πλαίσιο των προετοιμασιών, η παρουσιάστρια αποφάσισε μάλιστα να αποχωριστεί τα πολυαγαπημένα της box braids (ένα από τα πιο δημοφιλή και edgy καλοκαιρινά χτενίσματα) που διατηρούσε τον τελευταίο καιρό και καθ᾽όλη τη διάρκεια των διακοπών της και να λανσάρει ένα ολοκαίνουριο στιλ μαλλιών για τη νέα τηλεοπτική χρονιά - που παρεμπιπτόντως, πολύ μας αρέσει.

Δανάη Μπάρκα | Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Παράλληλα όμως, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές που πέρασαν και να τις αναπολεί, λέγοντας συνέχεια πόσο πολύ της λείπουν οι ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές αλλά και... τα ράστα μαλλιά της.

Ένα από αυτά ήταν και η φωτογραφία με την ίδια στην πισίνα, να απολαμβάνει το βραδινό μπάνιο της ξαπλωμένη σε μια φουσκωτή κουλούρα και με ένα λευκό, πολύ γλυκό σκυλάκι να κάθεται πάνω της.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ