Follow us

Ένα χτένισμα για (πολύ) τολμηρές | Κι όμως, το έκανε και η Δανάη Μπάρκα

Θα γίνει η επόμενη τάση στα καλοκαιρινά χτενίσματα;

Δανάη Μπάρκα Instagram

Η Δανάη Μπάρκα τόλμησε ένα από τα πιο edgy χτενίσματα που υπάρχουν - και ομολογούμε ότι δεν το περιμέναμε από εκείνη. Kαι δεν υπονοούμε με αυτό ότι δεν είναι μια τολμηρή γυναίκα - απλά, σε ό,τι αφορά το beauty look της, μας έχει συνηθίσει σε "ήσυχα" hair looks και μακιγιάζ γενικότερα.

Το Zara φόρεμα που μπορείς να φορέσεις από το γραφείο έως την παραλία | Το λατρεύει και η Δανάη Μπάρκα

Πιο αναλυτικά, η όμορφη παρουσιάστρια έκανε box braids! Ναι, καλά κατάλαβες, έκανε το χτένισμα που έκαναν πολλές γυναίκες πριν λίγα χρόνια και που ειδικά στο Survivor ήταν αρκετά δημοφιλές, για ευνόητους λόγους. Μάλιστα, το ίδιο hairstyle είχε υιοθετήσει πριν λίγο καιρό και η Αθηνά Οικονομάκου, "ρίχνοντας" το Instagram. Πρόκειται για εκείνα τα πολύ λεπτά κοτσιδάκια που ξεκινούν από την κορυφή του κεφαλιού, πλεγμένα σύρριζα στο κρανίο, και καταλαμβάνουν όλα τα μαλλιά. Θυμίζουν λίγο τα γνωστά σε όλες μας ράστα και σίγουρα αποτελούν ένα ξεχωριστό trend από μόνα τους.

"Τι μακιγιάζ να κάνω σε βάπτιση;" | Τα tips της beauty editor για ένα άψογο αποτέλεσμα

Δες το αποτέλεσμα:

Loading...

Δεν είναι ένα εύκολο χτένισμα - και σίγουρα δεν είναι για όλες, αφού λίγες γυναίκες μπορούν να το υποστηρίξουν. Καταρχάς, θέλει αρκετή υπομονή μέχρι να δημιουργηθούν όλα αυτά τα πλεξουδάκια στο κεφάλι, και αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά ή πολύ όγκο και πυκνότητα, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει. Ωστόσο, είναι ένα χτένισμα που σου λύνει τα χέρια, αφού δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι σε καθημερινή βάση πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου, δεν χρειάζονται φτιάξιμο και είναι ιδανικό για διακοπές. Άσε που χαρίζει ένα πολύ εξωτικό vibe στην εμφάνισή σου. Το ακόμα καλύτερο δε είναι ότι όταν τα λύσεις, έχεις έναν ονειρεμένο κυματισμό στα μαλλιά σου, καλύτερο και από το να πήγαινες κομμωτήριο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ