Follow us

Νατάσα Θεοδωρίδου | Ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ και δείχνει step-by-step το μακιγιάζ της - Το βίντεο που ξεπέρασε τα δέκα χιλιάδες likes

Το GRWM βίντεο της τραγουδίστριας έβαλε "φωτιά" στην πλατφόρμα του Tik Tok.

MissBloom TEAM
Νατάσα Θεοδωρίδου Instagram

Ένα βίντεο "Get ready with me" έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok. Η γνωστή τραγουδίστρια ξετρέλανε δικαίως τους followers της καθώς έδειξε step-by-step το μακιγιάζ της.

"Εγώ αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω" | Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει μία αφοπλιστική απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις

Όμορφη και fresh, η Νατάσα Θεοδωρίδου πόζαρε δίχως ίχνος μακιγιάζ ενώ βάφτηκε μπροστά στην κάμερα δείχνοντας όλα της τα μυστικά και makeup skills. Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι ακομπλεξάριστη καθώς και πως με τους followers της έχει μία σχέση αγάπης, αφού είναι πολύ ενεργή στα social media ακολουθώντας πολύ συχνά τα trends της εποχής.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε το μακιγιάζ της βάζοντας την ενυδατική της κρέμα σε πρόσωπο και μάτια ενώ τα χρώματα που επέλεξε ήταν σε ροζ αποχρώσεις. Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο πήρε "φωτιά" καθώς ξεπέρασε τις δέκα χιλιάδες προβολές αλλά και τα δέκα χιλιάδες likes.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ