Follow us

Δούκισσα Νομικού | Χορεύει και τραγουδάει στο κέντρο του Παρισιού (βίντεο)

Στο Παρίσι βρίσκεται η παρουσιάστρια με αφορμή τη συμμετοχή της σε fashion show μεγάλης εταιρείας.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού NDP Photo Agency

Μόλις λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια και μοντέλο βρέθηκε στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, και χάρη στον ρόλο της ως ambassador της L'Oreal Paris για την Ελλάδα, η Δούκισσα Νομικού θα συμμετέχει στο Walk Your Worth Le Défilé catwalk που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Πόλη του Φωτός στο πλαίσιο του Paris Fashion Week, και στο οποίο περπατούν celebrities και μοντέλα διεθνούς φήμης και μεγάλης επιδραστικότητας, ambassadors της εταιρείας από κάθε χώρα του κόσμου.

Ψάχνεις ιδέες μακιγιάζ για βάπτιση; Τότε πρέπει να δεις το μονοχρωματικό makeup look της Δούκισσας Νομικού

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια θα περπατήσει σε πασαρέλα στο Παρίσι, αφού είχε ξανασυμμετάσχει στο αντίστοιχο fashion show τον Σεπτέμβρη του 2018, ακριβώς πριν 4 χρόνια.

Είναι η πρώτη φορά ωστόσο που βλέπουμε τη Δούκισσα να χορεύει και να τραγουδά δημόσια στους, κατάμεστους από τον κόσμο, δρόμους του Παρισιού και μάλιστα να το βιντεοσκοπεί. Το συγκεκριμένο βίντεο τη δείχνει να χορεύει και να τραγουδά ανέμελη στους ρυθμούς του τραγουδιού "Pretty Woman" που ερμηνεύει ένας πλανόδιος μουσικός ενώ φαίνεται πολύ κεφάτη. Φυσικά, δεν παρέλειψε να το δημοσιεύσει στο προφίλ της, με τα σχόλια και likes να πέφτουν βροχή από το πρώτο λεπτό.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ