Follow us

Νίκη Λυμπεράκη | "Γύρισα στη δουλειά με το παιδί 20 ημερών. Με το θήλαστρο ήμουν στο γραφείο"

Η δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο πρώτος χρόνος μετά τη γέννα ήταν μία κόλαση.

MissBloom TEAM
Νίκη Λυμπεράκη NDP

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό έδωσε η Νίκη Λυμπεράκη, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της "Μεγάλη Εικόνα", στο Mega. Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για τη μητρότητα, για τον γάμο αλλά και για τη στιγμή που στάθηκε η αιτία για να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

Νίκη Λυμπεράκη | "Είμαι χαζομαμά και ερωτευμένη με τον γιο μου"

Πιο αναλυτικά, η Νίκη Λυμπεράκη υπογράμμισε πως ο πρώτος χρόνος μετά τη γέννα ήταν κόλαση ενώ τόνισε πως γύρισε στη δουλειά της όταν το παιδί της ήταν 20 ημερών. Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως δεν ονειρεύεται να φορέσει νυφικό αν και κάποια στιγμή, θα κάνει έναν γάμο. Τέλος, η Νίκη Λυμπεράκη αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία λέγοντας χαρακτηριστικά πως την βοήθησε να "ξεκλειδώσει" πολλά πράγματα.

"Ο πρώτος χρόνος είναι κόλαση, δεν σκέφτεσαι γάμους και πάρτι, μόνο ξενύχτια, κλάματα και δουλειές. Γύρισα στο Open με το παιδί 20 ημερών. Με το θήλαστρο ήμουν στο γραφείο. Δηλαδή και τη βάφτιση που την κάναμε πέρσι με 30 ανθρώπους ήταν γιατί μεγάλωσε, έγινε 1 έτους, και είπαμε "αν δεν το κάνουμε τώρα, μετά δεν έχει νόημα”. Πάντως, έχουμε πει ότι κάποια στιγμή θα κάνουμε και τον γάμο. Αν και δεν τρελαίνομαι να ντυθώ νυφούλα."

"Ήταν μια πολύ βαριά και μακροχρόνια περιπέτεια υγείας ενός πολύ αγαπημένου μου ανθρώπου που έφτασε σε ένα σημείο όπου δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ χωρίς βοήθεια. Τότε ξεκίνησα και μου έκανε πολύ καλό. Το συνιστώ σε όποιον έχει τη δυνατότητα, γιατί είναι κι αυτό δυστυχώς. Θα έπρεπε να είναι στο σύστημα υγείας και να έχουμε όλοι πρόσβαση. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φυσιολογικό να πηγαίνεις στον καρδιολόγο και δεν είναι για να κάνεις κάτι για την ψυχική σου ηρεμία. Εμένα με βοήθησε να πιστέψω λίγο παραπάνω στον εαυτό μου, να ξεκλειδώσω πράγματα που δεν ήξερα ότι είχα." δήλωσε η Νίκη Λυμπεράκη στο περιοδικό OK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ