Follow us

"Η Βουγιουκλάκη ήταν δυστυχισμένη, προσπαθούσε να αγαπηθεί"

Ο Γιάννης Ξανθούλης μίλησε ανοιχτά για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ τόνισε πως δεν ήταν ποτέ θαυμαστής της.

MissBloom TEAM
Αλίκη Βουγιουκλάκη (4)

Στην κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" μίλησε ο Γιάννης Ξανθούλης. Ο δημοφιλής συγγραφέας μίλησε ανοιχτά για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν ήταν ποτέ θαυμαστής της.

Σπάνιο κλικ: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ποζάρει στον υπέροχο κήπο του σπιτιού της με το πορτοκαλί μπικίνι που θα φορούσαμε και σήμερα

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Ξανθούλης τόνισε πως η συνεργασία του με την σταρ του ελληνικού κινηματογράφου ήταν τυχαία. Δήλωσε μάλιστα πως δεν ήταν ποτέ θαυμαστής της ενώ υπογράμμισε πως πάντοτε την έβλεπε ως μία γυναίκα πικραμένη και δυστυχισμένη.

"Η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα πράγμα τυχαίο… Είχα κάνει κάποια παιδικά έργα με τον Δημήτρη Ποταμίτη και εκείνος σκηνοθετούσε την Βουγιουκλάκη. Δεν είμαι καθόλου θαυμαστής της Βουγιουκλάκη. Εκείνο το διάστημα, μάλιστα, ήταν μια πολύ πικραμένη και δυστυχισμένη γυναίκα που ζούσε πάντα με μια αγωνία."

"Διαρκώς νομίζω πως προσπαθούσε πάντα να αγαπηθεί. Όχι από το κοινό, από το οποίο και είχε απέραντη αγάπη, αλλά σαν άνθρωπος."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ