Follow us

Η Μαρίζα Ρίζου δείχνει τον πιο έξυπνο τρόπο για να μεταμορφώσεις ένα casual σε "βραδινό" ντύσιμο

Έτσι θα αναβαθμίσεις το casual σύνολό σου σε βραδινό.

MissBloom TEAM
Μαρίζα Ρίζου Instagram

Στο Θέατρο Άλσος βρέθηκε η Μαρίζα Ρίζου για να παρακολουθήσει την τελευταία παράσταση της κωμωδίας "Τι ζούμε, ρε;" που έγραψε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε κατά την είσοδό της στο χώρο μαγνητίζοντας τα βλέμματα με το λαμπερό της χαμόγελο αλλά και τη boho διάθεση στην εμφάνισή της.

Μην ψάχνεις άλλο | Η Μαρίζα Ρίζου έκανε το πιο κομψό μανικιούρ για κοντά νύχια

Η Μαρίζα Ρίζου για τη βραδινή της έξοδο στο θέατρο επέλεξε να επενδύσει σ' ένα casual σύνολο, το οποίο ωστόσο φρόντισε να αναβαθμίσει κάνοντας μία έξυπνη στιλιστική επιλογή: διάλεξε το ιδανικό πανωφόρι για να "μεταμορφώσει" το στιλ της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ερμηνεύτρια επέλεξε να φορέσει ένα τζιν παντελόνι μ' ένα λευκό πουκάμισο, ενώ αναβάθμισε το outfit της από casual σε casual chic προσθέτοντας ένα εμπριμέ, μακρύ και αέρινο κιμονό. Για να τονώσει ακόμα περισσότερο τη βραδινή της εμφάνιση, η Ρίζου ολοκλήρωσε το look της μ' ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα, ενώ κρατούσε κι ένα clutch σε nude απόχρωση.

Η προσθήκη ενός εντυπωσιακού πανωφοριού αλλά και λαμπερών αξεσουάρ είναι η καλύτερη λύση για να μεταβείς από ένα casual σ' ένα πιο "βραδινό" ντύσιμο. Η Μαρίζα Ρίζου, μάλιστα, έκανε μία επιλογή, το κιμονό, που δίνει και συγκεντριμένο χαρακτήρα στο στιλ της, τον boho.

Η Μαρίζα Ρίζου δείχνει τον πιο έξυπνο τρόπο για να μεταμορφώσεις ένα casual σε "βραδινό" ντύσιμο
Μαρίζα Ρίζου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ