Follow us

Μην ψάχνεις άλλο | Η Μαρίζα Ρίζου έκανε το πιο κομψό μανικιούρ για κοντά νύχια

Το μίνιμαλ nail art σχέδιο που πρέπει να ζητήσεις στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ.

Μαρίζα Ρίζου NDP

Η Μαρίζα Ρίζου είναι μία από τα πιο φρέσκες και φωτεινές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Αν και στην αρχή σε κερδίζει με τη γλυκιά και συγκινητική φωνή της, αλλά και τον fun και ακομπλεξάριστο χαρακτήρα της (αν έχεις πάει έστω και σε μία συναυλία της, ξέρεις), στη συνέχεια το ενδιαφέρον σού κεντρίζει το στιλ της. Κοριτσίστικο, απλό και με ένα touch boho είναι σίγουρα άξιο προσοχής.

Αγνώριστη η Ζέτα Δούκα | Το νέο καστανό hair look με αφέλειες που μας ξάφνιασε

Και στον τομέα beauty όμως η Μαρίζα Ρίζου δεν πάει πίσω. Εκτός από το ότι έχει ένα από τα πιο κομψά καρέ της ελληνικής showbiz, έχει και εξαιρετικό γούστο στα μανικιούρ, όπως απέδειξε ένα από τα πιο πρόσφατα story της.

Το νέο μανικιούρ της είναι η απόδειξη πως τα κοντά νύχια δεν είναι απαραίτητο να είναι βαρετά. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, που ακολουθούν, η τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor διακόσμησε τα nude νύχια της με μίνιμαλ γραμμές και dots σε πορτοκαλί χρώμα aka ένα από τα it χρώματα της χρονιάς.

Ξέχασε τα παστέλ | Το μανικιούρ-εμμονή των celebrities, που πρέπει να ζητήσεις

"Ανακουφιστική απλότητα", έγραψε πάνω σε μία εκ των δύο φωτογραφιών, περιγράφοντας τέλεια το υπέροχο nail look της. *adds to Pinterest board*

Δες το μανικιούρ της:

Μην ψάχνεις άλλο | Η Μαρίζα Ρίζου έκανε το πιο κομψό μανικιούρ για κοντά νύχια
κοντά νύχια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ