Η Rihanna έχει άγχος για το Super Bowl και δεν σκοπεύει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και κάπως έτσι, τη λατρέψαμε ακόμα περισσότερο

Η αγαπημένη RiRi έχει τρακ για την επερχόμενη εμφάνισή της στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του NFL.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σε νέα της εμφάνιση, η Rihanna, που επαναπροσδιόρισε την εγκυμοσύνη ροκάροντας ένα σωρό σέξι outfits κατά τη διάρκεια της δικής της, τώρα επαναπροσδιορίζει και την εικόνα της γυναίκας μετά τον τοκετό, καθώς όπως φαίνεται, δεν έχει αγχωθεί να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Διαβάστε Επίσης

Στην τελευταία της εμφάνιση ο φακός τη συνέλαβε στο Los Angeles να φορά Balenciaga από την κορυφή ως τα νύχια και να συμπληρώνει το look με ένα ζευγάρι φουτουριστικά γυαλιά, ασημί σκουλαρίκια και μια animal print shoulder bag γιορτάζοντας τις νέες καμπύλες που της χάρισε η μητρότητα.

Αυτή η εμφάνιση έρχεται μετά τη δήλωσή της ότι είναι μεν "ενθουσιασμένη” αλλά έχει άγχος για την επερχόμενη performance της στο ημίχρονο του Super Bowl. Η 34χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ανακοίνωσε πως θα είναι η φετινή headliner του μεγάλου αθλητικού γεγονότος στα τέλη του περασμένου μήνα, μοιραζόμενη μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το χέρι της να κρατάει μια μπάλα. Η ανάρτηση έχει πλέον σχεδόν 7 εκατομμύρια likes, συμπεριλαμβανομένου και της συναδέλφου της Rihanna, Lizzo, η οποία άφησε κι ένα comment γράφοντας "Ουρλιάζω”.

Το 2019, η Rihanna είχε απορρίψει την πρόταση του NFL να είναι headliner του Half Time Show σε ένδειξη υποστήριξης του παίκτη της San Francisco, Colin Kaepernick, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε γονατιστός για την αστυνομική βία και τη φυλετική ανισότητα στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Star-Spangled Banner κι επικρίθηκε για αυτό.

Ωστόσο, τα χρόνια που πέρασαν έκαμψαν τις αμφιβολίες της Riri για την παρουσία της εκεί και τώρα, λίγο αγχωμένη αλλά και χαρούμενη αρχίζει να στήνει το show της με τις φήμες να λένε ότι υπάρχει μια λίστα με 50 ονόματα πιθανών καλεσμένων που θα μπορούσαν να την πλαισιώσουν στη σκηνή.

Διαβάστε Επίσης