Follow us

Η διακόσμηση του σπιτιού της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι εκκεντρική όσο και εκείνη | Τέχνη, vintage έπιπλα και minimal στοιχεία

Πολλές από τις γωνιές του σπιτιού της "φωνάζουν" από μακριά μόδα, στιλ, άποψη και φυσικά, Λονδίνο.

MissBloom TEAM
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι, δίχως δεύτερη σκέψη, το απόλυτο πρόσωπο της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς. Το διάσημο μοντέλο άφησε το Λονδίνο και ήρθε στην Ελλάδα ούτως ώστε να κάτσει για λίγο στην καρέκλα του τέταρτου κριτή, στο ριάλιτι μόδας GNTM. Με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με σπουδές στο μάρκετινγκ και πλήθος εξωφύλλων σε μεγάλα περιοδικά μόδας, με μία εκκεντρική και ιδιαίτερη εμφάνιση, η 25χρονη φαίνεται πως ήρθε για να μείνει αλλάζοντας πολλά.

"Πώς θα δείχνουν μεγαλύτερα τα μάτια μου;" | Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει το καλύτερο makeup tip

Οι στιλιστικές της επιλογές είναι πάντοτε έντονες, εκκεντρικές και μοναδικές όπως και η προσωπικότητα της. Ή όπως οι φωτογραφίες της στο Instagram και το διαμέρισμά της στο Λονδίνο. Μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτά στα social media το μοντέλο με το χαρακτηριστικό unibrow, καταφέραμε να δούμε μερικές γωνιές του σπιτιού της το οποίο "φωνάζει" από μακριά μόδα, στυλ, άποψη και φυσικά, Αγγλία.


Αν και κάποια δωμάτια του σπιτιού της μοιάζουν minimal, η Σοφία Χατζηπαντελή φαίνεται πως έχει επενδύσει σε έντονα διακοσμητικά στοιχεία και φυσικά στην τέχνη αφού όπως είδαμε, το μοντέλο έχει πίνακες ζωγραφικής ακόμη και στο μπάνιο. Μάλιστα, αυτό δείχνει να είναι και το πιο εντυπωσιακό δωμάτιο του σπιτιού καθώς η μοντέρνα και λιτή, λευκή μπανιέρα του μοντέλου, που βρίσκεται στο κέντρο του δωματίου, κάνει μία υπέροχη αντίθεση με το vintage ύφος του χώρου.






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ