Follow us

"Πώς θα δείχνουν μεγαλύτερα τα μάτια μου;" | Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει το καλύτερο makeup tip

Δες τα δύο καλύτερα (και δοκιμασμένα) tips μακιγιάζ για πιο μεγάλα μάτια.

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram

Μπορεί να τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM5, η Σοφία Χατζηπαντελή ωστόσο φαίνεται να έχει πολύχρονη πορεία τόσο στον χώρο της μόδας όσο και της ομορφιάς. Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα τόσο από τα outfits που επιλέγει, που πάντα ακολουθούν την τελευταία λέξη της (πολύ ψαγμένης) μόδας, όσο και από τον τρόπο που βάφεται και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της.

Το νο.1 (ασυναίσθητο) λάθος στο μακιγιάζ που σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε διακρίνει ένα πολύ συγκεκριμένο makeup hack που ακολουθεί πιστά, και που κάνει τα μάτια της να δείχνουν ακόμα πιο μεγάλα απ' ότι είναι. Όχι ότι το έχει ανάγκη, μιας και τα γαλάζια μάτια της ξεχωρίζουν από μακριά, υπάρχει όμως κάποια γυναίκα που θα πει όχι σε ένα tip που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το βλέμμα, το σχήμα και το μέγεθος των ματιών της; Όχι, θα απαντήσουμε εμείς για σένα και θα προσθέσουμε σε αυτό το σημείο το εξής: Πολλές φορές έχουμε δει όμορφα μάτια να "χαντακώνονται" με κακό ή λανθασμένο μακιγιάζ, και άλλες τόσες έχουμε εκπλαγεί από το πόσο αναδεικνύονται και ομορφαίνουν ακόμα και τα πιο μικρά μάτια αν το μακιγιάζ γίνει σωστά.

Ήβη Αδάμου | Φόρεσε εκείνο το χρώμα σκιάς που φωτίζει υπέροχα τα καστανά μάτια

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις πώς θα αναδείξεις το σχήμα των ματιών σου (όποιο κι αν είναι αυτό) και πώς θα τα κάνεις να δείξουν μεγαλύτερα και πιο ξεκούραστα, προτείνουμε να ακολουθήσεις τους εξής δύο τρόπους (σωρευτικά ή εναλλακτικά):

Μακιγιάζ για πιο μεγάλα μάτια

#1ος τρόπος

Κλασικό και αγαπημένο makeup tip, το λευκό μολύβι στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων είναι από τα πιο παλιά tips που μπορείς να ακολουθήσεις. Οι σχεδιαστές ωστόσο πήγαν τη συγκεκριμένη συμβουλή ένα βήμα παραπέρα και πρότειναν πριν λίγους μήνες να αντικατασταθεί με ένα λευκό eyeliner στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων (εξωτερικά). Ό, τι κι αν επιλέξεις, λευκό μολύβι ή λευκό eyeliner, η λευκή απόχρωση θα φωτίσει τα μάτια, θα τα κάνει να φανούν πιο ξεκούραστα ενώ θα δώσει την ψευδαίσθηση του πιο μεγάλου σχήματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις να τραβήξεις όλη την προσοχή στα μάτια σου.

#2ος τρόπος

Ελάχιστο highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών ή λίγο ιριδίζον μολύβι (the choice is yours) θα φωτίσει το βλέμμα και θα το κάνει να ξεχωρίζει από μακριά.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, όπως μπορείς να δεις παρακάτω, χρησιμοποίησε τον δεύτερο τρόπο με το ελάχιστο highligter στην εσωτερική γωνία των ματιών. Επιπλέον, και το dramatic cat eye με μαύρο eyeliner πρόσθεσε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στα μάτια της, γεγονός που αποδεικνύει ότι και το eyeliner εν γένει, σε μαύρο ή καφέ χρώμα, συντελεί στο να χαρίσεις το εφέ που θες στα μάτια σου.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ