Follow us

Η Δανάη Μπάρκα απαντά σε όσους σχολιάζουν την εμφάνισή της "Αν κάποιος δεν μας αρέσει, δεν τον βλέπουμε"

Η Δανάη Μπάρκα δίνει τη δική της απάντηση στα τοξικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

MissBloom TEAM
pamedanai instagram @pamedanai

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της πρωινής τηλεοπτικής ζώνης, αφού παρουσιάζει την εκπομπή "Πάμε Δανάη" στο Mega. Με τη θετική της διάθεση και την αλήθεια της, η Δανάη Μπάρκα έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση του κοινού, ωστόσο συχνά δέχεται κάποια αρνητικά σχόλια, που αφορούν κυρίως την εμφάνισή της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου και την εφημερίδα Real News, η Δανάη Μπάρκα έδωσε την καλύτερη απάντηση προς την τοξικότητα.

Όσο και να σε αγαπούν οι περισσότεροι, έχεις ακούσει και τοξικά σχόλια, ακόμα και για την εμφάνισή σου. Πώς τα διαχειρίστηκες;

Είναι σαν να μην τα άκουσα. Ο καθένας ακούει τοξικά σχόλια, δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα βλακείας του ανθρώπινου μυαλού. Δεν εννοώ ένα αυστηρό σχόλιο ή μια παρατήρηση – που αυτά μπορεί να κάνουν καλό. Μιλώ φυσικά για κακεντρέχειες ανθρώπων πίσω από τα πληκτρολόγια. Δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσω και να "μπλεχτώ" σε ίντριγκες με κάποιον που βρίσκει χρόνο και τον σπαταλάει, προκειμένου να ρίξει λάσπη σε ένα τρίτο πρόσωπο. Αν κάποιος δεν μας αρέσει, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη μας αρέσουν όλοι, δεν τον βλέπουμε, δεν τον ακολουθούμε, δεν ασχολούμαστε.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ