Follow us

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πιο κολακευτικό τζιν από τη Marks & Spencer

Άνετο, κομψό και ευέλικτο, το τζιν της Δανάης Μπάρκα είναι τέλειο για το μεταβατικό σου στιλ.

MissBloom TEAM
Μπαρκα @danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα πάντα μας απασχολεί με τις στιλιστικές της επιλογές, αφού δοκιμάζει νέους συνδυασμούς και γράφει από την αρχή το dress code για τις plus size γυναίκες. Πάντα επισκεπτόμαστε την γκαρνταρόμπα της -έστω και διαδικτυακά- για να πάρουμε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση και κατά τη διάρκεια της μεταβατικής εποχής, την έχουμε ακόμα πιο πολύ ανάγκη. Αυτή τη φορά βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα ένα ευέλικτο, κομψό και άνετο κομμάτι που χρειάζεσαι οπωσδήποτε και στη δική σου.

Ο λόγος για το παρακάτω look της Δανάης Μπάρκα με το must have fashion item. Μπορεί να πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στις κρύες ημέρες του φθινοπώρου εκείνη δεν αφήνει σε καμία περίπτωση τη ''λουλουδένια διάθεση'' του καλοκαιριού και αυτό δηλώνει με το πρόσφατο casual look της. Η ίδια δημιούργησε ένα ευέλικτο σύνολο με μία ρομαντική φλοράλ μπλούζα με μακρύ μανίκι, ίσια λαιμόκοψη, ογκώδη μανίκια και σφηκοφωλιά συνδυασμένη με τα trendy loafers, που φορούν οι πιο κομψές και ενημερωμένες fashionistas, και πρωταγωνιστή το πιο κολακευτικό τζιν.

Loading...

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο τζιν που τελειώνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Έχει ανοιχτόχρωμο look και η Δανάη Μπάρκα έχει διπλώσει τα μπατζάκια του για να το προσαρμόσει στις δικές της ανάγκες. Το ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο look είναι η γραμμή. Πρόκειται για ένα τζιν παντελόνι σε ανοιχτή άλφα γραμμή, που κολακεύει κάθε γυναικείο σωματότυπο. Μάλιστα, η συγκεκριμένη γραμμή αποτελεί και φέτος τάση και είναι ιδανική για εσένα που δεν συμπαθείς ιδιαίτερα τα skinny τζιν. Το συγκεκριμένο παντελόνι θα το βρεις στη Marks & Spencer.

Shop the jeans

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πιο κολακευτικό τζιν από τη Marks & Spencer
Τζιν με loose εφαρμογή και ανοιχτή γραμμή, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ