Follow us

Jackie Kennedy | Η νεαρή δημοσιογράφος που κάλυψε την στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ πριν γίνει Πρώτη Κυρία

Από αρθρογράφος και ρεπόρτερ της "Washington Times-Herald" σε επίσημη προσκεκλημένη του Παλατιού – η καρμική σύμπτωση των δύο γυναικών να συναντηθούν.

Jackie Kennedy Wikipedia

Η μεγαλοπρεπής κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στις 19 Σεπτεμβρίου συγκέντρωσε πλήθος πολιτών και δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο, θυμίζοντας σε έναν βαθμό την λαμπερή τελετή στέψης της εκλιπούσας μονάρχη το 1953. Επρόκειτο για ιστορική στιγμή στην Μεγάλη Βρετανία καθώς τον θρόνο αναλαμβάνει η 25χρονη κόρη του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’, ενώ ταυτόχρονα γίνεται η πρώτη στέψη που βιντεοσκοπείται και μεταδίδετε ζωντανά σε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.

Σε ένα λιγότερο εκκεντρικό πλαίσιο, αλλά με την ίδια αναγνωρισιμότητα αναμένεται να μεταδοθεί και η στέψη του βασιλιά – πλέον – Καρόλου τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, η ιστορία ίσως και η μοίρα διατηρούν τις αμφιβολίες τους εάν ανάμεσα στους δημοσιογράφους και ρεπόρτερ που θα κληθούν να καλύψουν δημοσιογραφικά το γεγονός, θα βρίσκεται όπως στην στέψη της βασίλισσας, μια εκ των διασημότερων γυναικών του κόσμου, όπως η Jacqueline Bouvier, μετέπειτα γνωστή ως Jackie Kennedy και Πρώτη Κυρία της Αμερικής.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ