Follow us

Σοφία Χατζηπαντελή | Η σπάνια φωτογραφία των γονιών της και η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της

Ξέρουμε από πού έχει κληρονονμήσει το unibrow της και αυτή, είναι η απόδειξη.

MissBloom TEAM
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram

Μία φωτογραφία χρειάστηκε μονάχα για να καταλάβουμε από πού έχει κληρονομήσει το unibrow της η Σοφία Χατζηπαντελή. Το μοντέλο ανήρτησε στα social media μία φωτογραφία των γονιών της ενώ η ομοιότητα με τη μαμά της δείχνει να είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Η διακόσμηση του σπιτιού της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι εκκεντρική όσο και εκείνη | Τέχνη, vintage έπιπλα και minimal στοιχεία

Πιο αναλυτικά, η guest κριτής του GNTM δημοσίευσε μία φωτογραφία των γονιών της από την ημέρα του γάμου τους δείχνοντάς μας για πρώτη φορά τα πρόσωπά τους. Φυσικά, χωρίς αμφιβολία, αυτό που παρατήρησαν όλοι ήταν η απίστευτη ομοιότητα που έχει το μοντέλο με τη μητέρα της. Τα φρύδια της μητέρας της Σοφίας Χατζηπαντελή, τα μάτια αλλά και τα χείλη της, είναι ακριβώς όπως και της κόρης της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών ενώ το ριάλιτι μόδας φαίνεται πως ήταν απλώς μία στάση στην καριέρα της. Το μοντέλο έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, με τους πιο γνωστούς σχεδιαστές και τα καλύτερα μοντέλα. Μάλιστα, χθες, με αφορμή τα γενέθλια της Bella Hadid, η ίδια δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία από κάποιο backstage.

Σοφία Χατζηπαντελή | Η σπάνια φωτογραφία των γονιών της και η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ