Follow us

"Είσαι έγκυος. Το μωρό θα είναι κοριτσάκι γιατί το πρόσωπό σου αγρίεψε"

Για ακόμη μία φορά, μία γυναίκα με αναγνωρισιμότητα απαγορεύεται να παχύνει ή να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα.

MissBloom TEAM
Μαρία Αντωνά Instagram

Φανερά ενοχλημένη εμφανίστηκε η Μαρία Αντωνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ύστερα από ερώτηση για το αν είναι έγκυος. Συγκεκριμένα, κάποια γυναίκα έστειλε στην παρουσιάστρια το εξής μήνυμα "Eίσαι έγκυος, το μωράκι θα είναι κοριτσάκι γιατί το πρόσωπό σου αγρίεψε..." με εκείνη να απαντά μέσα από μία σειρά φωτογραφιών.

Κατερίνα Γερονικολού | "Δεν θέλω να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ και πότε θα κάνω παιδιά"

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο εξηγούσε πως ο λόγος για τον οποίο έχει πάρει κιλά, έχει σχέση με μία ορμονική διαταραχή την οποία καλείται να αντιμετωπίσει. Η ίδια μάλιστα, τόνισε πως θεωρεί άκομψο να γίνονται τέτοιου είδους, προτρέποντας τους followers της να σταματήσουν να κάνουν κριτική.

"Θεωρώ άκομψο να βομβαρδίζεται μια γυναίκα από ερωτήσεις σχετικά με το αν περιμένει παιδί ή όχι πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει ή όχι, πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει και όταν μπορεί να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε ορμονικό πρόβλημα ή απλώς να έχει φάει λίγο παραπάνω.

Προσωπικά αντιμετωπίζω μια ορμονική διαταραχή με μια μικρή ελάχιστη αύξηση βάρους αυτής των 2 κιλών που είναι θέμα χρόνου να ισορροπήσει."

"Είσαι έγκυος. Το μωρό θα είναι κοριτσάκι γιατί το πρόσωπό σου αγρίεψε"
Μαρία Αντωνά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ