Follow us

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού | "Δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;"

"Να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου..."

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, "After Dark", βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Mente Fuerte. Ο γνωστός trapper έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Μαρία Σολωμού.

Μαρία Σολωμού | Το αινιγματικό χαμόγελο σε απάντηση για τον Mente Fuerte

Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής χαρακτήρισε την Μαρία Σολωμού "μούσα του έρωτα" ενώ υπογράμμισε πως βλέπει τον έρωτα στα μάτια της. Στη συνέχεια, ο ίδιος δήλωσε πως είναι πολύ κοντά με την ηθοποιό καθώς και πως δεν τον ενοχλούν καθόλου τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

"Ωραίο κορίτσι, έχω δει κάποια σήριαλ που έχει παίξει. Φοβερή ηθοποιός. Αυτή που κάνει την Ράνια δεν είναι; Την ξέρω από το Singles. Έχεις δει το πρόσωπό της στο άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι… Δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα; Ρε παιδί μου επειδή είμαστε κοντά, της έκανα την πρόταση για τη φωτογράφιση γιατί πίστευα ότι μπορεί να το στηρίξει."

"Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα. Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Open Weekend" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ