Σοφία Γιαννικοπούλου | Η σπάνια έξοδος της πρώην συζύγου του Γιάννη Κούστα με τις πανέμορφες κόρες τους, Αμαλία και Δανάη Κούστα

Η Αμαλία και η Δανάη Κούστα μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα με τις κομψές τους εμφανίσεις και τη νεανική τους διάθεση, η οποία "έγραψε" πάνω στα mini φορέματά τους

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση βρέθηκε χθες η Σοφία Γιαννικοπούλου μαζί με τις όμορφες κόρες της, Αμαλία και Δανάη Κούστα. Η οικογένεια ήταν παρούσα καθώς συνέβαλε με δωρεές στον εξοπλισμό της πτέρυγας της μονάδας των νεογνών, του νοσοκομείου "Έλενα Βενιζέλου".

Γιάννης Κούστας - Δήμητρα Μέρμηγκα | Βάφτισαν την κόρη τους στη Βενετία

Στη σπάνια αυτή δημόσια εμφάνιση, η Σοφία Γιαννικοπούλου δε θα μπορούσε να παραβρεθεί δίχως τις κόρες της. Η Αμαλία και η Δανάη Κούστα μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα με τις κομψές τους εμφανίσεις και τη νεανική τους διάθεση, η οποία "έγραψε" πάνω στα mini φορέματά τους. Όμορφες και ευδιάθετες, περήφανες για τον σκοπό της εκδήλωσης, η Σοφία Γιαννικοπούλου πόζαρε με τις μονάκριβες κόρες της χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Αμαλία και η Δανάη Κούστα είναι οι κόρες του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, ο οποίος έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά με την σύζυγό του, Δήμητρα Μέρμηγκα.