Follow us

Δούκισσα Νομικού | Έκανε το τέλειο office look που αξίζει να αντιγράψεις

Μία διαφορετική πρόταση για απαράμιλλο στυλ, και στο γραφείο.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Το concept του look γραφείου είναι συνώνυμο της λέξης " προβληματισμός" για τις γυναίκες. Συνήθως εγκλωβιζόμαστε στα μουντά, τυπικά outfits γραφείου και αγνοούμε τους αμέτρητους, πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς που μπορούμε να δημιουργήσουμε αν σκεφτούμε πιο "out of the box". Η Δούκισσα Νομικού, με τις στυλιστικές της επιλογές, μας βοηθάει να διευρύνουμε λίγο περισσότερο την ιδέα που έχουμε στο μυαλό μας ως office look και να τολμήσουμε να αγκαλιάσουμε τη θηλυκότητά μας, και στην εργασία μας.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έδωσε ένα twist στο κλασικό "uniform” γραφείου, φορώντας ένα φούξια, σατέν, πουκάμισο και μία μίνι, ψηλόμεση, φούστα με σκίσιμο, σε μαύρο χρώμα. Ολοκλήρωσε το σύνολο με pointed μπαλλαρίνες, με αγκράφα, εκπέμποντας θηλυκότητα και αντικατοπτρίζοντας απόλυτα την προσωπικότητά της.

Η Δούκισσα Νομικού χαρίζει απλόχερα inspiration, ωθώντας και εμάς να πειραματιστούμε περισσότερο με τα outfits μας και να εκφραστούμε μέσω αυτών.

Εμείς ψάξαμε και συγκεντρώσαμε τα πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα σύνολα για να εμπνευστείς και να δώσεις μία νέα πνοή στο στυλ γραφείου σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ