Follow us

Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν αγαπάει το μαύρο | Η εμφάνιση με τα πιο κομψά αρβυλάκια της σεζόν στο χρώμα που λατρέψαμε

Το πρώην μοντέλο έκανε για ακόμη μία φορά υποδειγματική εμφάνιση.

MissBloom TEAM
Ολυμπία Χοψονίδου NDP

Αν έπρεπε να επιλέξουμε δύο κομμάτια-must στην ντουλάπα μας, αυτά θα ήταν ένα κλασικό λευκό μπλουζάκι, και ένα μπλε τζιν σε οποιοαδήποτε γραμμή και σε οποιοδήποτε απόχρωση. Μόνο αυτά τα δύο μπορούν πραγματικά να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στο 99% των περιστάσεων.

Κάθε fashionista οφείλει να τα διαθέτει για να κάνει τη ζωή της ευκολότερη και σίγουρα πιο στυλάτη, με τον πιο simple τρόπο, και η Ολυμπία Χοψονίδου φαίνεται να πιστεύει το ίδιο.

Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν αγαπάει το μαύρο | Η εμφάνιση με τα πιο κομψά αρβυλάκια της σεζόν στο χρώμα που λατρέψαμε

Το μοντέλο, μας έχει συνηθίσει σε στυλάτες εμφανίσεις και η παραπάνω είναι μία από αυτές. Ανέδειξε απόλυτα το κλασικό combo, λευκό τοπ και τζιν παντελόνι, εμπλουτίζοντας το με καφέ και μπεζ αποχρώσεις, δίνοντας του το πιο φθινοπωρινό vibe, που αρμόζει στην εποχή. Τα αρβυλάκια, το handbag και φυσικά το τζάκετ της, συμπλήρωσαν άψογα την εμφάνισή της.

O καμβάς που δημιουργεί το λευκό t-shirt και το τζιν παντελόνι μπορεί να αποτελέσει τη βάση για πραγματικά, αναρίθμητα outfits, είτε αυτά πρόκειται για office looks, είτε για βόλτα στην πόλη, είτε ακόμα και για early drinks.

Πάρε έμπνευση, από τα streetstyle looks, που εντοπίσαμε για εσένα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ