Follow us

The Way We Were | Η διάσημη ταινία που παραλίγο να μη συμβεί εξαιτίας των εντάσεων των Barbra Streisand και Robert Redford

Όσα αποκάλυψε ένα νέο βιβλίο για τα γυρίσματα μιας από τις πιο αγαπημένες ταινίες του κοινού.

MissBloom TEAM
The Way We Were

Ίσως πρόκειται για μία από τις πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών, ακόμα κι αν το τέλος της δεν θυμίζει χολιγουντιανό happy ending. Το "The Way We Were" εκτόξευσε τις μετοχές των πρωταγωνιστών Robert Redford και Barbra Streisand - δύο ηθοποιοί που ήδη βρίσκονταν στην κορυφή-, ωστόσο σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο η ταινία παραλίγο να μην συμβεί.

Όπως αναφέρει το βιβλίο του Robert Hofler "The Way They Were: How Epic Battles and Bruised Egos Brought a Classic Hollywood Love Story to the Screen", το οποίο θα κυκλοφορήσει με αφορμή την 50η επέτειο από την ταινία, όλα ξεκίνησαν από την φήμη που ακολουθούσε τη διάσημη ηθοποιό, που την παρουσίαζε ως δύσκολη στη συνεργασία και μανιακή με τον έλεγχο. Πιο αναλυτικά, φήμες ήθελαν τον Redford να μην θέλει να δουλέψει μαζί της, ύστερα μάλιστα από την εμπειρία του συμπρωταγωνιστή της, Walter Matthau, στην ταινία Hello, Dolly!, ο οποίος είχε τη χειρότερη άποψη για τη σταρ.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ